​ ویژه برنامه «کودکان آسمانی» در مجتمع کانون کرج؛ یادمان شهدای کودک و نوجوان جنگ ۱۲ روزه

مرکز مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرج ویژه برنامه‌ای را با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان جنگ تحمیلی اخیر( جنگ ۱۲ روزه) برگزار کرد.
مرکز مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرج ویژه برنامه‌ای را با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان جنگ تحمیلی اخیر( جنگ ۱۲ روزه) برگزار کرد.
کد خبر: ۷۹۸۴

به گزارش جام جم البرز؛ ویژه برنامه «کودکان آسمانی» با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روز دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ در مرکز مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرج برگزار شد. این برنامه همزمان با ماه صفر و ایام شهادت حضرت رقیه (س) و با رویکرد عاشورایی برگزار شد و با استقبال اعضا و مسئولین کانون همراه بود.

​لازم به ذکر است برنامه «کودکان آسمانی» که پیش از این قرار بود در ۸ مرداد، همزمان با سالروز شهادت حضرت رقیه (س)، برگزار شود، به دلیل تعطیلی استان البرز به علت گرمای هوا و لزوم کاهش مصرف انرژی، به روز دوشنبه ۱۳ مرداد موکول شد.

​اجرای نمایش «حسین بابای قهرمان من»، یکی از بخش‌های اصلی این ویژه برنامه بود. این نمایش که به روایت مصیبت‌های حضرت رقیه (س) می‌پرداخت، به نویسندگی و کارگردانی سعیده منصوری‌فرد (ماهور)، مربی نمایش مرکز، و با ایفای نقش اعضای دختر کودک و نوجوان به روی صحنه رفت.

​در ادامه این مراسم، اعضای گروه «راویان عاشورا» به روایتگری وقایع عاشورا و به ویژه قصه حضرت رقیه (س) پرداختند. اجرای سرود و برگزاری مسابقه نیز از دیگر فعالیت‌های متنوع این برنامه بود.

اجرای این ویژه برنامه را رها باقری مطلق، از اعضای کانون یار و فعال مرکز بر عهده داشت.

​در پایان، زینب عاشری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، به همراه جمعی از کارشناسان و مسئولان مرااکز کانون استان، با اهدای لوح تجلیل از تلاش‌های اعضای گروه نمایش و راویان عاشورا قدردانی کرد. این لوح‌ها به امضای ایشان، به رسم یادبود و تشکر از اعضا اهدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات