بستنی هلو خانگی در تابستان داغ

برای آماده سازی بستنی هلو، هلوهای تازه و رسیده را بشویید، سپس آن‌ها را همراه با شکر، خامه و مواد پایه بستنی ترکیب کنید و در فریزر قرار دهید تا قوام بگیرد.
 بعد از گذشت چند ساعت، بستنی آماده خواهد بود و می‌توانید آن را با تکه‌های تازه هلو یا مغزها تزیین کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزییات بیشتر در ادامه مطلب بخوانید.
برای آماده سازی بستنی هلو، هلوهای تازه و رسیده را بشویید، سپس آن‌ها را همراه با شکر، خامه و مواد پایه بستنی ترکیب کنید و در فریزر قرار دهید تا قوام بگیرد. بعد از گذشت چند ساعت، بستنی آماده خواهد بود و می‌توانید آن را با تکه‌های تازه هلو یا مغزها تزیین کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزییات بیشتر در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۸۱۱۳

بستنی هلو خانگی

🔰 مواد لازم

هلو تازه رسیده: 4 عدد

شکر: 1/2 پیمانه

خامه پرچرب: 2 پیمانه

شیر پرچرب: 1 پیمانه

زرده تخم مرغ: 3 عدد

وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

🥣 طرز تهیه:

هلوها را در کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد بشویید تا تمیز شوند. پوست هلوها را بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

مقداری از هلوهای خرد شده را برای تزیین نهایی کنار بگذارید و بقیه را در مخلوط‌کن بریزید و به خوبی پوره کنید. در کاسه دیگری، زرده‌های تخم‌مرغ را بریزید و شکر را به آن‌ها اضافه کنید. با همزن دستی یا برقی مواد را هم بزنید تا رنگ ترکیب درون کاسه روشن و کرمی شود. این مرحله به ایجاد بافت نرم و سبک در بستنی کمک می‌کند.شیر و نصف خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. توجه داشته باشید که در این مرحله محتوای درون قابلمه نباید بجوشد. سپس مخلوط شیر داغ را کم‌کم به ترکیب زرده و شکر اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها نپزند. در نهایت دوباره همه مواد را به قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود.قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

سپس پوره هلو و بقیه خامه را اضافه و خوب مخلوط کنید.

پس از یکدست شدن محتوای درون قابلمه وانیل را به مواد اضافه کنید.مخلوط به‌دست‌آمده را در ظرف درب‌دار بریزید و حداقل ۴ تا ۶ ساعت در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت، ظرف را بیرون بیاورید و با قاشق بستنی را هم بزنید تا از ایجاد کریستال‌های یخ جلوگیری شود. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا بستنی بافتی نرم و کرمی پیدا کند. پس از گذشت زمان اعلام شده بستنی را از فریزر خارج کنید. با کمک اسکوپ زن یا قاشق از بستنی به مقدار دلخواه جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید. روی بستنی را با تکه‌های هلو تازه، مقداری عسل یا حتی مغزهای خرد شده مانند بادام و پسته تزیین و نوش جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات