بحث غذا فرآیند خاص خودش را دارد و باید این پروسه به صورت کامل طی شود، بایستی افراد با ظرافت کامل دقت نمایند و اینگونه تصور کنند، غذایی که مورد طبخ قرار میدهند، برای خودشان میباشد به این شیوه که خود را جای مهمان بگذاریم و همیشه باید سرویس دهی خوبی داشته باشیم، زیرا ما یک مرکز خدمت رسانی هستیم و این خدمت را باید به نحو احسن به انجام رسانیم. شیوه نگهداری اصولی و پخت و مزه دارکردن قبل از طبخ غذا، همچنین کیفیت مواد خیلی مهم میباشد، اگر به صورت تخصصی به آن نظر شود، خیلی از مشکلات حل میگردد، ما باید میزبان خوبی برای مهمان خود باشیم. افرادی که تخصص این حوزه را ندارند نباید وارد این حرفه شوند و یک مشاور خوب در کار داشته باشند. برخی از افراد فقط نمای رستوران را زیبا مینمایند، در صورتی که باید قلب رستوران که آشپزخانه است، از لحاظ کیفیت آشپزی و تجهیزات مدرن باشد.
از سیر تا پیاز اشتغالزایی یک بانوی آسارایی؛
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛