گام بزرگ جهادی در آبرسانی به مزارع؛

فناوری جهادی در خدمت مدیریت منابع آب

همزمان با هفته دولت عملیات اجرایی طرح جهادی بتن پارچه‌ای به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های فناورانه در فرآیند انتقال آب به مزرعه توسط بسیج سازندگی استان البرز عملیاتی شد.
همزمان با هفته دولت عملیات اجرایی طرح جهادی بتن پارچه‌ای به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های فناورانه در فرآیند انتقال آب به مزرعه توسط بسیج سازندگی استان البرز عملیاتی شد.
کد خبر: ۸۲۰۸

به گزارش جام جم البرز، همزمان با حضور سرهنگ پاسدار محمد فلاحتکار مسئول بسیج سازندگی استان البرز عملیات تجهیز ۱۰۰ هکتار از اراضی روستای حسین آباد کوشک زر بخش مرکزی ساوجبلاغ به بتن پارچه‌ای با اهتمام جهادگران بسیجی آغاز شد.

گفتنی است فناوری بتن پارچه‌ای که تا پیش از این تنها در اختیار کشور انگلستان بود با اهتمام جمعی از دانشمندان جهادگر در دانشگاه امام حسین علیه السلام بومی شده است.

این فناوری با افزایش سرعت انتقال آب به مزرعه و حذف ضریب نفوذ پذیری آب در خاک تا ۸۰ درصد از هدررفت آب در مزارع جلوگیری می‌کند و راندمان تولید محصول را تا بیش از دو برابر افزایش می‌دهد.

همچنین نصب آسان و هزینه بسیار اندک نسبت به احداث کانال‌های بتنی از مزایای اجرای این طرح فناورانه است که می‌تواند مدیریت منابع آب و کشاورزی در کشور را متحول سازد.

شایان ذکر است الویت اجرای این طرح با مزارعی است که زودتر نسبت به ثبت درخواست در این زمینه اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات