دستگيري کابل دزدان شهرک بنفشه کرج

فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری ۴ سارق سیم و کابل اماکن ‏خصوصی و دولتی با اعتراف به ۲۶ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد. ‏
فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری ۴ سارق سیم و کابل اماکن ‏خصوصی و دولتی با اعتراف به ۲۶ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد. ‏
کد خبر: ۸۳۶۸

به گزارش جام جم البرز؛ سرهنگ " پیمان گودرزی " در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام چندین فقره سرقت سیم و کابل از اماکن دولتی و خصوصی در سطح حوزه استحفاظی، موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۳۸ بنفشه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ماموران با انجام اقدامات پلیسی، موفق به شناسایی ۴ سارق در این زمینه شدند، افزود: متهمان حین سرقت توسط گشت کلانتری دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ماموران در بازرسی از خودرو متهمان مقادیری سیم و کابل کشف کردند، تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده به ۲۶ فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرج در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند

newsQrCode
ارسال نظرات