آرین فرجی، مدیر دکوراسیون داخلی آرین:

تولید مواد اولیه در ایران، سودمندتر از واردات است

روزنامه جام جم البرز با آرین فرجی، مدیر دکوراسیون داخلی آرین گفتگویی انجام داده که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
روزنامه جام جم البرز با آرین فرجی، مدیر دکوراسیون داخلی آرین گفتگویی انجام داده که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
کد خبر: ۸۴۱۰

تمرکز اصلی کار ما بر بازسازی و طراحی داخلی است، و اخیراً به ارائه خدمات دکوراسیون داخلی با برند‌های مختلف نیز پرداخته‌ایم.

یکی از چالش‌های عمده صنعت دکوراسیون داخلی، نبود استاندارد‌ها و نظارت کافی بر کیفیت و قیمت‌گذاری است. اتحادیه در گذشته لیست‌ها و فرم‌هایی را برای تعریف این استاندارد‌ها ارائه می‌داد، اما اکنون نظارت بر رعایت آنها کمتر شده است. این امر به دلیل بازنشستگی متخصصان قدیمی و ورود افراد جوان‌تر با تجربه محدود است.

در حال حاضر، مشتریان ما افراد باسلیقه‌ای هستند که جزئیات را در نظر می‌گیرند، از جمله نورپردازی، میزان نور، و انتخاب‌های بصری. با این حال، گاهی اوقات کمبود تحقیق و مشاوره بین همکاران ما منجر به ارائه اطلاعات ناکافی به مشتریان می‌شود.

در مورد سرمایه‌گذاری بر تولید متریال در داخل ایران، نظر من این است که بسیار سودمندتر از واردات است. بسیاری از متریال‌هایی که اکنون استفاده می‌شوند، وارداتی هستند و گارانتی مناسبی ندارند. تولید داخلی نه تنها کیفیت بهتری ارائه می‌دهد، بلکه امکان نمایش روند تولید و ارائه گارانتی قوی‌تر را فراهم می‌کند.

به عنوان مثال، در مورد‌ام دی‌اف (MDF) که قبلاً از ترکیه وارد می‌شد، مشکلاتی وجود داشت، اما اکنون با تولید داخلی، متریال‌های با کیفیت‌تری در دسترس است.

newsQrCode
ارسال نظرات