دکتر نیما رهنمون، جراح و دندانپزشک تاکید کرد:

ضرورت پوشش بیمه های تکمیلی برای انجام خدمات دندانپزشکی

روزنامه جام جم البرز، با دکتر نیما رهنمون، جراح و دندانپزشک، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می‌خوانید:
روزنامه جام جم البرز، با دکتر نیما رهنمون، جراح و دندانپزشک، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می‌خوانید:
کد خبر: ۸۶۳۶

متأسفانه در بخش دندانپزشکی، پوشش بیمه‌ای قوی وجود ندارد. اگرچه در کشور ما بیمه‌های تکمیلی بسیار خوبی وجود دارد که بسیاری از مشکلات پزشکی را تحت پوشش قرار می‌دهند و مردم در این زمینه مشکلات کمتری دارند، اما متأسفانه همین پوشش بیمه‌ای در بخش دندانپزشکی قوی نیست. حتی اگر فرد بیمه تکمیلی داشته باشد یا همان بیمه‌های پایه را داشته باشد، باز هم بسیاری از هزینه‌های دندانپزشکی را خود فرد باید پرداخت کند و این باری است که از دوش مراجعان برداشته نشده است.

امیدوارم مسئولان به این موضوع توجه نموده و حداقل یکی از بیمه‌های تکمیلی، هزینه‌های دندانپزشکی را نیز تحت پوشش قرار دهند. این امر می‌تواند به راحتی بیشتر مردم و رضایت آنها از بیمه‌ها منجر شود. چراکه با پرداخت هزینه بیشتر برای حق بیمه، مردم واقعاً اقبال دارند که مشکلات دندانپزشکی خود را نیز تحت پوشش قرار دهند. این موضوع باری از روی دوش مردم برداشته و رضایت عمیق بالاتری را از بیمه‌ها به همراه خواهد داشت.

در نهایت، توصیه می‌کنم والدین حتماً از سن ۸ سالگی، اولین معاینه ارتودنسی فرزندان خود را انجام دهند. این امر می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات ارتودنسی در سنین بالاتر جلوگیری کند. حتی اگر فرزندان در سنین بالاتر مثل ۱۰ یا ۱۱ سالگی باشند، باز هم بلافاصله باید معاینه ارتودنسی انجام شود. چراکه با یک درمان ساده در سنین کودکی و نوجوانی، می‌توان از بروز بسیاری از مشکلات در سنین بالاتر پیشگیری کرد. پس این موضوع مشکلات ارتودنسی را نیز مانند سایر مشکلات سلامت فرزندان، باید مورد توجه قرار داد و از سن ۸ سالگی اقدام به انجام اولین معاینه ارتودنسی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات