
خاطره رازگردانی، ضمن تأکید بر اهمیت سلامت جامعه، به ضرورت ارائه مواد غذایی بهداشتی و متنوع اشاره کردند. وی بیان نمود که تمامی اعضای صنف با انگیزه و اشتیاق، تلاش میکنند تا کیفیت و اصول بهداشتی را رعایت نمایند. از جمله چالشهای اصلی صنف، نوسانات قیمت مواد اولیه و نیاز به سرمایهگذاری، قابل توجه است، زیرا فعالیت برخی از فعالان را دشوار ساخته است. همچنین، خاطره رازگردانی تصریح نمودند که رسانهها نقش مؤثری در اطلاعرسانی دقیق و معرفی شایستهی مجموعههای کترینگ و رستورانها دارند تا مردم انتخاب آگاهانهتری داشته باشند. در پایان، ایشان درخواست حمایت و توجه بیشتر به شرایط سخت کاری و زنان کارآفرین را مطرح نمودند.
دکتر مهرداد سلیمی زاده، جراح و دندانپزشک :
دکتر سید علی موسوی، متخصص قلب و عروق تبیین کرد:
هادی شبنمزاده، مدیرعامل شرکت دانشبنیان فردوس تجهیز خاطر نشان ساخت: