آرزو بحرینیان، مدیر و مؤسّس مجموعهٔ پخش تهران:

کارشناسان، خواستار اصلاح و تولید بذرهای مقاوم برنج شدند

روزنامهٔ جام جم البرز، مصاحبه ای با آرزو بحرینیان، مدیر و  مؤسّس پخش تهران، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می خوانید:
روزنامهٔ جام جم البرز، مصاحبه ای با آرزو بحرینیان، مدیر و مؤسّس پخش تهران، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می خوانید:
کد خبر: ۸۷۰۶

نخستین نکته‌ای که باید اشاره کنم این است که برنج ایرانی را نمی‌توان با برنج‌های خارجی مقایسه کرد. برنج ایرانی ویژگی‌های خاص خود را دارد که در هیچ‌کجای دیگر پیدا نمی‌شود. برنج ایرانی از نظر کیفیت و طعم با برنج‌های خارجی تفاوت‌های زیادی دارد. برنج‌های ایرانی به‌ویژه انواع مرغوب مثل هاشمی و طارم محلی، از نظر طعم و کیفیت، بی‌نظیر هستند و ارزش بالایی دارند.

اما بر این باورم که برای بهبود کیفیت و سودآوری بیشتر، نیاز داریم بذر‌ها را اصلاح کرده و بذر‌های مقاوم به خشکی و آفات تولید کنیم.

در ایران بذر‌هایی داریم که در مقابل خشکی و آفات مقاوم‌تر هستند. اگر بتوانیم ارتباط مستقیم با کشاورزان داشته باشیم و نظارت دقیقی بر فرآیند کاشت و برداشت برنج انجام دهیم، می‌توانیم محصولات با کیفیت‌تری ارائه دهیم و بسیاری از مشکلات موجود در بازار برنج را برطرف کنیم. ارتباط نزدیک با کشاورزان می‌تواند به اصلاح و بهبود کیفیت محصولات کمک کند و باعث ارتقای محصولات در بازار می‌شود. همچنین مشکلاتی مانند وجود واحد‌های غیر ضروری و ضعف در زنجیره توزیع که مانع از رسیدن محصولات با کیفیت به دست مصرف‌کنندگان می‌شود حل می‌شود. برای حل این مسائل و اصلاح بازار برنج، باید همکاری بیشتری صورت گیرد تا برنج‌های ایرانی با کیفیت بالا و ارزش واقعی‌شان به مصرف‌کنندگان برسد و صنعت برنج ایران، بهبود یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات