
به گزارش جام جم البرز: "رحیم خاکی" گفت: این سه اثر شامل آبخوری، سبوی دستهدار و کاسه سه پایه سفالی متعلق به فرهنگ سفال خاکستری و عصر آهن ۲ و سه (هزاره اول پیش از میلاد) هستند که امسال در فصل هشتم کاوشهای باستانشناسی در محوطه ازبکی شهرستان نظرآباد به دست آمد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز گفت: موضوع ثبت این آثارز غیرمنقول تاریخی به تازگی در نشست سیاستگذاری ثبت آثار تاریخی منقول کشور بررسی شد.
او افزود: امسال تیم کاووش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به سرپرستی دکتر مهرداد ملکزاده این آثار را در جیران تپه محوطه ازبکی کشف کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز کشف و ثبت این آثار را اقدامی ارزشمند برای استان البرز و نشان دهنده تاریخ غنی و چندین هزار ساله این استان عنوان کرد.
تپه تاریخی ازبکی یکی از آثار مهم باستانی کشور است که خشت ۹ هزار ساله آن در سازمان ملل متحد نگهداری میشود.
نرگس جوزانی، کارشناس علوم تغذیه:
سید امیرساویز، مدیر باشگاه شاهین طلایی شهر قدس:
حمیرا موحدی طالمی، مدیر و مشاوره موسسه حقوقی:
دکتر زینب مقدم، دکترای فیزیولوژی قلب و عروق و مدیر مجموعه سلامت ورزش و زیبایی آفتاب: