جریمه ۲ میلیاردی، تاوان ثبت نبودن کالا در سامانه جامع انبار‌ها

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از جریمه ۲ میلیارد ریالی برای ثبت نکردن کالا در سامانه جامع انبار‌ها خبر داد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از جریمه ۲ میلیارد ریالی برای ثبت نکردن کالا در سامانه جامع انبار‌ها خبر داد.
کد خبر: ۸۷۵۹

به گزارش جام جم البرز؛ سلیمان رزاقی گفت: پرونده نگهداری مقادیری سیگار و روغن خوراکی به ارزش یک میلیارد و ۸۵۶ میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کرج رسیدگی شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز افزود: شعبه باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ثبت نبودن کالا‌ها در سامانه جامع انبارها، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۸۴۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رزاقی گفت: مأموران امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، در هنگام بازرسی از انباری این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات