در همین زمینه گفتگویی با جناب آقای مجید شیرخدایی طاری داشته ایم که بسیار جالب و خواندنی است
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید.
مجید شیرخدایی طاری مدیریت پروتئینی ات لند هستم. بنده با عشق این شغل را انتخاب کردم واز انتخاب لذت میبرم این یک شغل در کنار یک هنر است
چه انگیزهای باعث شد شغل قصابی را انتخاب کنید؟
بنده اصالتا اهل روستای طار از توابع نطنز هستم، بیش از نیمی از جمعیت روستای طار به شغل قصابی مشغول هستند، به نوعی شغل آبا و اجدادی ماست.
پدر بزرگ عزیزم حسین شیرخدایی، پدرم رضا شیرخدایی و عمویم محمد شیرخدایی همگی در این حرفه فعالیت داشته اند، روحشان شاد
پدر بزرگم سال ۱۳۱۶ با تأسیس قصابی در کرج شروع به فعالیت نمود و تقریباً میشود گفت اولین قصابی کرج را افتتاح کرد.
من هم از بچگی با این شغل آشنا شدم و سالهای زیادی است که مشغول این حرفه میباشم و البته تقریبا میشود گفت من آخرین بازمانده قصابان خانواده هستم.
در فروشگاه ات لند چه محصولاتی را عرضه مینمایید؟
ما در مجموعه ات لند گوشت گوسفند، گوشت گوساله، گوشت شترمرغ، آلایشات دامی از قبیل کله پاچه، جگر؛ سیرابی و...، انواع جوجه کباب، چنجه و. عرضه میکنیم و آمادگی تهیه، بسته بندی و توزیع گوشت برای سفارشات سازمانها را نیز داریم.
مسائل و مشکلاتی که در این شغل با آن مواجه هستید را مطرح بفرمایید؟
به دلیل سو مدیریت در بعضی ازارگانها ما با مشکل نبود دام و گرانی خوراک دام مواجه هستیم، در شهرستانهایی که دامپروری میکنند به دلیل گرانی خوراک دام، بسیاری دست به فروش دامهای خود زده اند که البته به تازگی از این کار جلوگیری کرده اند.
ولی از آنجا که پروسه، تولید و بهره برداری از دام زمان بر است فعلا تا به ثمر نشستن آن با گرانی گوشت مواجه هستیم.
به نظر شما برای کمک به حل مشکل گرانی گوشت چه باید کرد؟
دولت باید با مدیریت صحیح و حذف واسطهها گوشت را مستقیماً از کشتارگاهها به قصابیها برساند و مطمئنا این کار باعث کاهش قیمتها خواهد شد.
رسانه چقدر میتواند در بهبودی این شرایط نقش داشته باشد؟
بی شک رسانه میتواند نقش بسزایی در این موضوع داشته باشد، رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولین است.
برای آینده شغلی خود چه اهدافی دارید؟
دوست دارم با تلاش خود بتوانم دوران باشکوه اجدادی مان را زنده کنم و با تأسیس شعبه جدید این کار را گسترش دهم
مدیریت محترم فروشگاه (ات لند) جناب آقای مجید شیر خدایی توصیه و کلام پایانی خودرا اینگونه مطرح فرمودند:
عزیزانی که تمایل دارند وارد این شغل شوند و تجربهای از این حرفه ندارند، بهتر است وارد نشوند و عزیزانی که در این شغل فعالیت دارند منصف و سالم کار کنند.
روزها و ساعات کاری فروشگاه (ات لند):
همه روزه
از ساعت ۸:۳۰ الی ۲۱
شمارههای تماس:
۰۲۶۳۲۷۰۲۳۹۷
۰۹۱۲۴۶۲۲۵۶۲
راه ارتباطی از طریق واتساپ و تلگرام:
۰۹۱۲۴۶۲۲۵۶۲
راه ارتباطی از طریق اینستاگرام
Instagram.com/aat_land_proteeyin
آدرس: کرج، چهار راه کارخانه قند، جنب داروخانه دکتر اردکانی، پروتئین ات لند
حجر گشت مطرح کرد؛
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در گفتگو با جام جم البرز مطرح کرد:
آزاده دوران دفاع مقدس در گفتگو با جام جم البرز: