البرز به عنوان دبیرخانه هوشمندسازی حوزه‌های آبخیز کشور معرفی شد

معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: استان البرز به‌عنوان دبیرخانه ملی هوشمندسازی حوزه‌های آبخیز کشور انتخاب شده است.
معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: استان البرز به‌عنوان دبیرخانه ملی هوشمندسازی حوزه‌های آبخیز کشور انتخاب شده است.
کد خبر: ۸۸۷۱

به گزارش جام جم البرز؛ حسن وحید در سفر به البرز و در نشست مشترک با مدیرکل و مسئولان منابع طبیعی استان در حوزه معرف زوجی آبخیزداری طالقان گفت: «البرز با تکیه بر توان علمی، اجرایی و فناورانه خود، پیشتاز بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حوزه آبخیزداری است.»

وی افزود: اقدامات هدفمند اداره کل منابع طبیعی البرز در استفاده از فناوری‌های نو، الگوسازی در آبخیز‌های معرف و به‌کارگیری داده‌های هوشمند، زمینه‌ساز این انتخاب ملی بوده است.

وحید با اشاره به وجود مراکز علمی و تحقیقاتی مهم مانند دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران در البرز، این ظرفیت را بستری برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و هوشمندسازی سامانه‌های آبخیزداری دانست.

وی همچنین به همکاری‌های علمی بین‌المللی با دانشگاه گانسو چین اشاره کرد و گفت: «تفاهم‌نامه مشترک میان استانداری البرز، دانشگاه تهران و دانشگاه گانسو، آغازگر مرحله تازه‌ای از تعاملات علمی و اجرای پروژه‌های نوآورانه در استان است.»

newsQrCode
ارسال نظرات