به گزازرش جام جم البرز، فاطمه قاسمی افزود: انتخاب مواد غذایی مناسب در روزهای آلوده میتواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابهای ناشی از آلودگی کمک کند. وی با بیان اینکه مصرف میوهها و سبزیجات تازه بهویژه سبزیجات برگسبز مانند اسفناج سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامین C است، توصیه کرد شهروندان روزانه سهم بیشتری از این مواد در برنامه غذایی خود قرار دهند. همچنین استفاده از میوههای حاوی ویتامین C نظیر پرتقال، لیمو و کیوی را در کاهش اثرات آلایندهها مؤثر دانست. مدیر گروه بهبود تغذیه افزود: استفاده از مغزها و دانهها مانند گردو و بادام و منابع امگا-۳، در کاهش التهاب ریه و بهبود عملکرد تنفسی نقش مهمی دارد. او همچنین بر مصرف ادویههای مفیدی، چون زردچوبه و زنجبیل و نوشیدن مایعات کافی تأکید کرد و گفت این موارد به دفع بهتر مواد مضر از بدن کمک میکنند.
وی ادامه داد: استفاده از شیر و لبنیات کم چرب و نوشیدن مایعات کافی در هنگام آلودگی هوا کمک کننده است قاسمی با هشدار نسبت به مصرف غذاهای چرب، سنگین، فستفودها و خوراکیهای فرآوریشده در روزهای آلوده، اظهار داشت این نوع غذاها بار التهابی بدن را افزایش داده و میتوانند اثرات آلودگی را تشدید کنند. وی در پایان یادآور شد: رعایت توصیههای تغذیهای باید در کنار سایر اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک مناسب و کاهش تردد در هوای آلوده انجام شود تا بیشترین اثر حفاظتی برای سلامت افراد فراهم شود.
در مصاحبه با منصوره کریمی، مدیر باشگاه، بازتاب داده شد:
حسین طالبی حقه، متخصص علوم کامپیوتر و بنیانگذار ایده های تحولآفرین:
طی گفتگو با مدیران توسعهگرا و کارآفرین شرکت، تبیین شد:
طی گفتوگوی اختصاصی با مهندس علیرضا رحیمدل، مدیر و مالک برند، جلوه کرد: