وحید ملکی و مهرداد اکبری، مدیران مجموعه ایزوگام بام گستر اصل تهران:

حضور مهندس ناظر برای ایزوگام حرفه‌ای، الزامی است

روزنامه جام جم البرز، مصاحبه‌ای با وحید ملکی و مهرداد اکبری، مدیران مجموعه ایزوگام بام گستر اصل تهران، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانید:
روزنامه جام جم البرز، مصاحبه‌ای با وحید ملکی و مهرداد اکبری، مدیران مجموعه ایزوگام بام گستر اصل تهران، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانید:
کد خبر: ۹۳۱۹

وحید ملکی: در وهله اول، ساماندهی کسب‌وکار و ایجاد یک اتحادیه قوی برای کسانی که کار فروش و نصب ایزوگام انجام می‌دهند بسیار مهم است. باید نظارتی بر عملکرد افراد باشد تا کیفیت محصول از کارخانه تا بازار تضمین شود. همچنین مردم باید قبل از خرید، اطلاعات و آگاهی لازم را کسب کنند.

مهدی اکبری: بسیاری از افراد هنگام خرید ایزوگام یا آسفالت تنها به قیمت توجه می‌کنند، در حالی که مشخصات فنی و کیفیت محصول نقش بسیار مهمی در دوام و عمر مفید آن دارد. بررسی درصد خلوص مواد، محل تولید و استاندارد‌های کارخانه، می‌تواند تفاوت چشمگیری در طول عمر محصول ایجاد کند. انتخاب ایزوگام یا آسفالت با کیفیت مناسب نه تنها از هزینه‌های مکرر تعمیر و بازسازی جلوگیری می‌کند، بلکه تجربه‌ای آرام و مطمئن برای مصرف‌کننده به همراه دارد. اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم در این زمینه بسیار حیاتی است؛ زیرا انتخاب آگاهانه، سرمایه‌گذاری در آینده است و به جای تمرکز صرف بر قیمت، ارزش واقعی محصول را نشان می‌دهد.

وحید ملکی: صنف ما یکی از مشاغل حیاتی در صنعت ساختمان است، اما کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

مردم معمولاً به دنبال کم‌هزینه‌ترین محصول هستند، بدون توجه به کیفیت و دوام آن.

ایزوگام و عایق‌بندی، مرحله پایانی ساختمان است و اگر درست انجام شود، خسارات زیادی جلوگیری می‌کند، مثلاً سقف و سرویس‌های بهداشتی سالم می‌مانند.

مهدی اکبری: ایزوگام و آسفالت آخرین مرحله ساخت هستند، اما نقش آنها در دوام، ایمنی و کیفیت نهایی ساختمان بی‌بدیل است. مردم اغلب این مرحله را دست کم می‌گیرند، در حالی که کوچک‌ترین کوتاهی می‌تواند مشکلات جدی و هزینه‌های اضافی در آینده ایجاد کند. کیفیت این مرحله، تفاوت بین یک پروژه مقاوم و یک پروژه مشکل‌دار را مشخص می‌کند.

وحید ملکی: پیشنهاد من تشکیل انجمن صنفی برای تبادل دانش و تجربیات بین همکاران است. این انجمن می‌تواند مسائل اجرایی، قیمت‌ها و معرفی همکاران متخصص را مدیریت کند تا هم کیفیت کار بالا برود و هم رقابت سالم ایجاد شود.

مهدی اکبری: پیشنهاد من این است که کار ایزوگام و عایق‌بندی مانند دیگر مشاغل ساختمانی تحت نظارت مهندس ناظر قرار گیرد. این کار باعث می‌شود افراد با دانش و تجربه کافی اقدام به نصب کنند و از جنس استاندارد استفاده شود. این موضوع بسیاری از مشکلات مربوط به کیفیت و اجرای کار را حل می‌کند.

وحید ملکی: در نهایت، مردم باید توجه داشته باشند که از فروشگاه‌های معتبر و نمایندگی‌های رسمی خرید کنند تا سلامت و کیفیت محصول تضمین شود.

newsQrCode
ارسال نظرات