موج نزولی آنفلوآنزا در البرز

رییس مرکز فوریت‌های پزشکی استان البرز اعلام کرد: با سرد شدن هوا موارد ابتلا به بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا سرماخوردگی و کرونا افزایش یافته اما خوشبختانه استان در وضعیت بحرانی قرار ندارد.
رییس مرکز فوریت‌های پزشکی استان البرز اعلام کرد: با سرد شدن هوا موارد ابتلا به بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا سرماخوردگی و کرونا افزایش یافته اما خوشبختانه استان در وضعیت بحرانی قرار ندارد.
کد خبر: ۹۴۵۷

به گزارش جام جم البرز؛ دکتر احمد مهدوی امروز دوشنبه افزود: در هفته سوم آذر ماه جاری میزان عفونت‌های تنفسی نسبت به هفته دوم این ماه حدود ۲.۱ درصد کاهش یافته که نشان‌دهنده فروکش تدریجی موج بیماری در استان البرز است.

وی با اشاره به علائم اصلی آنفلوآنزا شامل تب و لرز، خستگی بدن، درد گلودرد، سرفه، آبریزش بینی و مشکلات تنفسی گفت: رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از حضور در تجمع‌ها از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از ابتلاست

رییس مرکز فوریت‌های پزشکی تاکید کرد افراد مبتلا باید در محیط ایزوله استراحت کنند تا از انتقال بیماری به دیگران جلوگیری شود.

به گفته مهدوی، اکنون استان البرز دچار بحران شدید مانند برخی استان‌های دیگر از جمله همدان و خراسان جنوبی نشده، اما مراجعان به مراکز درمانی و اورژانس در هفته‌های گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: آمار کشوری نیز نشان می‌دهد روند ابتلا در هفته گذشته نسبت به هفته پیش از آن کاهش یافته و موج افزایشی بیماری کنترل شده است.

مهدوی با اشاره به خطر بیشتر آنفلوآنزا برای سالمندان، کودکان، زنان باردار و بیماران زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون اظهار کرد: شدت علائم در این گروه‌ها ممکن است بیشتر باشد و باید مراقبت بیشتری انجام شود.

وی درباره تفاوت کرونا و آنفلوآنزا نیز گفت: شباهت علائم این ۲ بیماری شامل تب، بدن درد، گلودرد و سرفه است، اما تعیین نوع دقیق بیماری از طریق معاینه پزشک و آزمایش "پی سی آر" امکان‌پذیر است.

رییس مرکز فوریت‌های پزشکی استان البرز اظهار کرد: در مبتلایان به کرونا پس از گذشت سه تا چهار هفته از ابتلا احتمال سرایت بیماری به دیگران به میزان زیادی کاهش می‌یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات