افتخار هم صحبتی با یکی از بهترین طباخی های سطح استان را داشتیم که توجه شمارا به بخشی از این مصاحبه جلب مینماییم.
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
محمد ابراهیمی مدیریت طباخی محمد هستم که از سال ۱۳۶۵ نزدیک به ۳۸ سال است که در این زمینه فعالیت دارم و این شغل پدری بنده است که پدر بنده هم از قبل از سال ۵۰ در این حیطه فعالیت داشتند. اصالتا اهل میانه ازتوابع استان آذربایجان میباشم.
کله پاچه برای کسانی که چربی دارند آیا مضر است؟
خیر، زیرا چربی این غذایک چربی حیوانی سالم است، ولی بیضرر هم نیست به هر حال افراط در هرچیزی باعث ضرر آن میشود.
خاصیت کدام قسمت کله پاچه بیشتر مفید است و مشتری بیشتری دارد؟
بیشتر از پاچه استقبال میکنند که چربی کمتری دارد.
چه فصلهایی از سال مشتریهای شما بیشتر است؟
پاییز و زمستان بیشترین مشتریها را داریم.
بهترین وعده برای خوردن کله پاچه چه زمانی است؟
بهترین وعده غذای میباشد. صبحانه و بعد عصرانه
ظرفیت سالن ۱۵،۱۶ نفر میباشد
امکان ارسال پیک به محدوده نیز وجود دارد
و ما محدودیتی در سفارش بیرون بر نداریم فقط با هماهنگی قبلی انجامپذیر میباشد
مسائل و مشکلاتی که در حیطه کاری شما وجود دارد را بفرمایید؟
با توجه به حمایتی که از دامداران نمیشود افزایش بیرویه قیمتها را داریم که این به ضرر صنوف ما میباشد
رسانه چقدر در این امر میتواند تاثیر گذار باشد؟
قطعا رسانه برای معرفی بهترین صنفها میتواند تاثیر گذار باشد
روزهای کاری طباخی محمد را بفرمایید؟
همه روزه از ساعت ۵ صبح تا ۱۲ ظهر
و از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ۱۰ شب در ایام ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۶ بعد از تا اذان به صورت بیرون بر و از افطار تا شب باز هستیم
راههای ارتباطی طباخی محمد را بفرمایید؟
۰۹۱۲۲۶۳۸۷۱۷
۰۲۶۳۲۷۴۴۷۵۸
آدرس مجموعه خود را بفرمایید؟
استان البرز، کرج، چهارراه ۷ تیر، ابتدای بلوار دانش آموز، جنب مسجد حضرت خدیجه، روبروی بورس قدیم، طباخی محمد
از سیر تا پیاز اشتغالزایی یک بانوی آسارایی؛
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛