نقش‌آفرینی هنرمندان و مهندسان البرزی در توسعه حرم علوی

نقش‌آفرینی هنرمندان و مهندسان البرزی در توسعه حرم علوی
صحن حضرت زهرا (س) در جوار حرم مطهر امیرالمؤمنین علی (ع) با مشارکت گسترده خیرین، هنرمندان و مهندسان استان البرز به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای فاخر که ظرفیت میزبانی از ده‌ها هزار زائر را فراهم کرده است.
کد خبر: ۹۵۰۲

به گزارش جام جم البرز، احمد رحمانی‌فر رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز با اشاره به محدودیت‌های پیشین حرم علوی اظهار کرد: پیش از اجرای طرح توسعه، فضای حرم پاسخگوی حجم بالای زائران نبود، اما پس از سقوط رژیم بعث و افزایش حضور زائران، ضرورت توسعه فضا‌های زیارتی بیش از پیش احساس شد.

وی افزود: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با حمایت مرجعیت شیعه و هماهنگی تولیت حرم، ابتدا زیرساخت‌های اساسی مانند آب، برق، تهویه، امنیت و پارکینگ را تأمین کرد و سپس طرح توسعه حرم را با رویکردی آینده‌نگر در دستور کار قرار داد.

رحمانی‌فر با بیان اینکه طرح توسعه حرم علوی از اواخر سال ۱۳۸۹ آغاز شد، گفت: با احداث صحن و شبستان حضرت فاطمه زهرا (س)، وسعت مجموعه حرم به بیش از ۲۲۰ هزار مترمربع افزایش یافته و امکان میزبانی بیش از ۱۰۰ هزار زائر در هر ساعت فراهم شده است.

وی این صحن را  ملت ایران به اهل‌بیت (ع) دانست و افزود: حضور هنرمندان ایرانی در بخش‌هایی همچون کاشی‌کاری، معماری اسلامی و هنر‌های سنتی، جلوه‌ای ویژه به این مجموعه بخشیده است.

نقش‌آفرینی هنرمندان و مهندسان البرزی در توسعه حرم علوی

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات البرز با اشاره به اعتماد تولیت حرم علوی به توان متخصصان ایرانی تصریح کرد: واگذاری اجرای این پروژه به ایرانیان، افتخاری بزرگ برای کشور و به‌ویژه استان البرز است.

وی در پایان تأکید کرد: صحن حضرت زهرا (س) تنها یک پروژه عمرانی نیست، بلکه نمادی از همدلی، مشارکت مردمی و عشق ملت ایران به اعتاب مقدسه است که امروز آماده میزبانی از زائران سراسر جهان شده است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات