راز سلامت؛ غذای سالم

در روز‌های شاد و مهمانی‌ها همیشه دنبا ل غذا‌های جدید و امروز هستیم فارغ از اینکه زمان ها‌ی نچدان دور فقط چند نوع غذا وجود داشت و این همه تنوع غذا نبود. جالب که مردم آن زمان هم شغل‌های سختی داشتند، ولی به دلیل تغذیه درست همیشه سلامت بودند و راز سلامتی خود را در تغذیه سالم می‌دانستند و سال هاست که ملیت ها‌ی دیگر نیز به غذا‌های ایران باستان روی آورده اندو از خاصیت و کیفیت‌های درمانی برخی غذا‌ها نیز سخن می‌گویند.
در روز‌های شاد و مهمانی‌ها همیشه دنبا ل غذا‌های جدید و امروز هستیم فارغ از اینکه زمان ها‌ی نچدان دور فقط چند نوع غذا وجود داشت و این همه تنوع غذا نبود. جالب که مردم آن زمان هم شغل‌های سختی داشتند، ولی به دلیل تغذیه درست همیشه سلامت بودند و راز سلامتی خود را در تغذیه سالم می‌دانستند و سال هاست که ملیت ها‌ی دیگر نیز به غذا‌های ایران باستان روی آورده اندو از خاصیت و کیفیت‌های درمانی برخی غذا‌ها نیز سخن می‌گویند.
کد خبر: ۹۷۰

امروز افتخارهم صحبتی با مدیریت دیزی سرای سید را داشتیم که توجه شما را به بخشی از این مصاحبه جلب می‌نماییم
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
سید امین الله محمدی هستم اصالتا از شهر طارم علیا استان زنجان
بنده از جوانی که مهاجرت کردم به کرج شهرستان فردیس در آن روز‌ها با توجه به اینکه نیروی جوانی داشتم سعی کردم یک حرفه تخصص خوبی را فرابگیرم که بتوانم باآن تخصص به هم وطنانم خدمات ارائه بدهم ازاین رو سعی نمودم در کنار اقوام و به واسطه همشریان خوبم در حیطه آشپزی ورود پیدا کنم و با توجه به اینکه در همان دوران نیز در پخت دیزی تبحر داشتم خیلی زود توانستم یک فرد مثمر ثمر در حیطه دیزی سرا باشم امروزه با سابقه بیش از ۴۱ سال فعالیت خداوند را شاکر هستم که توانسته ام رضایت همه مشتری‌ها را داشته باشم که این لطف خداوند را سپاس می‌گوییم.
یکی از افتخارات بنده رضایت مندی مشتری ها‌ی بنده است که هدف بنده نیز همین بود.
نکته مهم
آقای سید امین الله محمدی منتخب وشایسته تقدیراز صنوف در سطح شهرستان فردیس
شده اند؛ اقای محمدی علت این انتخاب را اینگونه مطرح فرمودند:
ضمن تشکر از همه عزیزانی که این انتخاب را داشته اند اضافه کردندکه پشت کار و عدالت؛ انصاف؛ خوشرفتاری وصداقت درکار باعث این انتخاب شده است
مشکلات و مسائل که در حیطه کاری خود دارید را مطرح بفرمایید؟
قطعا هر شغلی سختی و مشکلات خودش را دارد، ولی انسان باید با توکل برخدا و با پشت کار تمام مشکلات را کنار بزند وبا انرژی و با قدرت به جنگ به مشکلات برود و با امید به کار خود ادامه دهد، اما آنچه مشکل مجموعه دیزی سرای سید است بیشتر در زمینه نیروی کار است.
در حال حاضر ۱۸ نفر در مجموعه ما کار میکنند با توجه به اینکه حتی حقوق بیشتری از مصوب وزارت کار پرداخت میکنم کارگر را جذب میکنیم بیمه میکنیم وانرژی میزاریم و ما روی آن نیرو حساب میکنیم و بعد از مدتی به دنبال شغل دیگری می‌روند این شاخه به شاخه شدن نیروی کار هم صاحب کار را آزار میدهد و باعث زیان می‌شود وهم خود نیروی کارآسیب می‌بیند.
مدیریت محترم دیزی سرای سید جناب سید امین الله محمد‌ی توصیه خودرا به جوانان اینگونه مطرح فرمودند:
جوانان اگر در حیطه تحصیل موفق هستند حتما ادامه تحصیل بدهند، ولی اگر به هر دلیلی امکان تحصیل ندارند از همان جوانی یک حرفه و تخصص را پیشه کنند و به دنبال شغلی که مورد علاقه خودشان است بروند و امروزه با بودن مشاوره‌ها میتوانند از آنان نیز کمک فکری بگیرند؛ با توجه به شرایط امروزه هیچ جوانی نباید بیکار باشد و اگر واقعا به دنبال کارباشند در حال حاضر شرایط کار بسیار خوب است
چه خدماتی در چایخانه و دیزی سرای سید ارائه میشود؟
مجموعه دیزی سرای سید از ۴ الی ۲۲ آماده خدمات رسانی به همشریان عزیز میباشیم
مجموعه دیزی سرای سید صبحانه حلیم؛ عدسی؛ کره مربا؛ عسل؛ املت؛ لوبیا و شام وناهار تک منودر خدمت شهروندان هستیم
ویژگی آبگوشت ودیزی سید را مطرح بفرمایید؟
مهمترین ویژگی یک غذای خوب وسالم خصوصا دیزی به مواد اولیه و بعدتازگی غذا
می‌باشد اگر دیزی مانده باشد واز پخت اول خود بگذرد و دوباره بخواهند غذا را آماده کنند حتما خاصیت و کیفیت وطراوت غذا از بین خواهد رفت به همین دلیل در دیزی سرای سید همیشه از بهترین مواد اولیه وبا کیفیت استفاده میشود و با توجه به تجربه کاری در حیطه شغلی همیشه دیزی به اندازه مشتری‌ها اماده می‌کنیم وهیچ وقت غذا یک روز مانده نداریم واین تازگی غذا بهترین و بالاترین ویژگی مجموعه دیزی سرای سید میباشدکه باعث رضایت مندی مشتری‌ها شده است
ظرفیت سالن ۳۰۰ نفرمیباشد و امکان ارسال و سفارش بدون محدودیت خواهد بود
هدف شما برای آینده چیست؟
رشد و ارتقا و گسترش دیزی سرا هدف ما خواهد بود
آدرس و راه های ارتباطی:
استان البرز کرج جاده ملارد روبروی انبار نفت تلفن
۰۲۶۳۶۶۳۳۳۳۱
۰۹۱۲۰۲۰۱۰۲۱

newsQrCode
ارسال نظرات