مریم آزاد رنجبر، مدیر آموزشگاه خیاطی بانوی هنر:

پیشرفت در صنعت خیاطی، مستلزم به‌روزرسانی برنامه‌های آموزشی است

پیشرفت در صنعت خیاطی، مستلزم به‌روزرسانی برنامه‌های آموزشی است
روزنامه جام جم البرز، مصاحبه ای با مریم آزاد رنجبر، مدیر آموزشگاه خیاطی بانوی هنر، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می خوانید:
کد خبر: ۹۷۵۲

معتقدم که این صنعت، به ویژه در حوزه آموزش خیاطی، نقشی بی‌بدیل در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور دارد. آموزش خیاطی نه تنها به حفظ و ترویج صنایع دستی ایرانی کمک می‌کند، بلکه با ایجاد فرصت‌های شغلی، به کاهش بیکاری و تقویت اقتصاد کشور نیز کمک می‌کند.

برای پیشرفت در این صنعت، باید همواره به‌روزرسانی برنامه‌های آموزشی را در اولویت قرار دهیم و نیروی کار متخصص را جذب کنیم. همکاری‌های بیشتر با همکاران و موسسات دیگر، به ویژه در زمینه ارتقای کیفیت آموزش، می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در بهبود شرایط داشته باشد.

متأسفانه، یکی از مشکلات اصلی که آموزشگاه‌ها با آن روبه‌رو هستند، هزینه‌های بالای اجاره مکان، خرید تجهیزات و تبلیغات است. این مشکلات به‌ویژه در شهر‌های بزرگ، به‌شدت خود را نشان می‌دهند و بار مالی زیادی بر دوش آموزشگاه‌ها می‌گذارند.

در سطح ملی، بسیاری از موسسات آموزشی با چالش‌های مالی مواجه‌اند، در حالی که برخی از موسسات دولتی، بدون تجهیزات کافی و به صورت رایگان، کلاس‌های آموزشی برگزار می‌کنند. این وضعیت، رقابت را برای موسسات خصوصی دشوارتر می‌سازد و باعث می‌شود که بسیاری از آموزشگاه‌ها نتوانند به درستی رشد کنند.

اما نگاه من این است که با وجود تمام این مشکلات، فرصت‌های زیادی برای بهبود وجود دارد. باید بر روی نوآوری در آموزش، استفاده از تکنولوژی‌های جدید و ایجاد همکاری‌های مؤثر با سایر موسسات دولتی و خصوصی تمرکز کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات