مسعود مرادی، مدیر مجموعه تولیدی و بازرگانی نوین:

سیستم نظارتی قوی‌ برای کنترل کیفیت محصولات تولیدی، ضرورت دارد

روزنامه جام جم البرز، مصاحبه ای با مسعود مرادی، مدیر مجموعه تولیدی و بازرگانی نوین، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می خوانید:
روزنامه جام جم البرز، مصاحبه ای با مسعود مرادی، مدیر مجموعه تولیدی و بازرگانی نوین، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می خوانید:
کد خبر: ۹۹۲۸

در ابتدا لازم است اشاره کنم، صنعت تولید و توزیع محصولات مرتبط با ذخیره‌سازی آب، به‌ویژه در شرایط کنونی که بحران آب یکی از دغدغه‌های اصلی کشورمان است، نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

اولین و شاید مهم‌ترین چالش، نوسانات قیمت مواد اولیه است که تحت تأثیر شرایط بازار و نوسانات بورس قرار دارد. این تغییرات قیمت می‌تواند تأثیرات منفی زیادی بر کیفیت محصولات و قیمت تمام‌شده داشته باشد. متأسفانه در چنین شرایطی، برخی تولیدکنندگان به دلیل فشار‌های اقتصادی، مجبور می‌شوند کیفیت محصولات خود را پایین بیاورند و این مسأله برای مصرف‌کنندگان و حتی تولیدکنندگان معتبر یک تهدید جدی به حساب می‌آید. از این رو، لازم است که در سطح ملی، سیستم نظارتی قوی‌تری برای کنترل کیفیت و قیمت تمام‌شده محصولات ایجاد شود.

چالش دوم که نیاز به توجه ویژه دارد، نیروی کار فصلی و مشکلات مربوط به آن است. در بسیاری از صنایع، به‌ویژه در تولید محصولاتی که تقاضا در فصول مختلف سال متفاوت است، استفاده از نیروی کار فصلی امری ضروری است.

همچنین یکی دیگر از مشکلات اساسی که در سطح صنعت وجود دارد، نبود سیستم شفاف و استاندارد برای معرفی محصولات به مصرف‌کنندگان است. در شرایطی که بسیاری از کالا‌ها در بازار‌های مختلف وجود دارد، شفافیت و ارائه اطلاعات دقیق درباره ویژگی‌ها و مشخصات محصولات، از اهمیت بالایی برخوردار است.

newsQrCode
ارسال نظرات