منا نصیری، مدیریت مزون موندو:

جشنواره‌ها موجب آشنایی تولیدکنندگان با طراحان جدید پوشاک می‌شود

روزنامه جام جم البرز، مصاحبه‌ای با منا نصیری، مدیریت مزون موندو انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانید:
روزنامه جام جم البرز، مصاحبه‌ای با منا نصیری، مدیریت مزون موندو انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانید:
کد خبر: ۹۹۵۳

به نظر من مهم‌ترین موضوع، جلوگیری از قاچاق پوشاک و پارچه است. قاچاق باعث می‌شود تولیدکنندگان داخلی توان رقابت با قیمت‌های پایین محصولات وارداتی را نداشته باشند و این موضوع انگیزه ورود به این حوزه را کاهش می‌دهد.

موضوع دیگر حمایت از افرادی است که در این حوزه تجربه دارند، اما به دلیل نوسانات بازار با ورشکستگی مواجه شده‌اند. متأسفانه حمایت کافی از آنها انجام نمی‌شود. ایجاد زمینه‌ای برای بازگشت این افراد به فعالیت، چه در زمینه تولید پارچه و چه لباس، می‌تواند به رشد صنعت کمک کند.

همچنین برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها باعث می‌شود تولیدکنندگان قدیمی با طراحان جدید آشنا شوند و امکان همکاری فراهم شود. بسیاری از طراحان نمی‌دانند چگونه خود را معرفی کنند؛ دولت می‌تواند با ایجاد این فضا، از طریق سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و حتی هنرستان‌ها، مسیر معرفی و همکاری را هموار کند.

در حوزه طراحی، تولیدکنندگان قدیمی معمولاً تمایل دارند طرح‌های قدیمی یا اروپایی را کپی کنند و کمتر حاضرند هزینه پرداخت کنند تا طراحان طرح‌های جدید ارائه دهند.

از نظر مردم، تمایل به سمت پوشاک با فرهنگ ایرانی و اسلامی در حال افزایش است، اما هنوز بخش عمده ترجیح می‌دهند پوشاک با طرح‌های اروپایی باشد. بسیاری از طراحان نیز روی تلفیق فرهنگ و مدرن بودن کار نمی‌کنند.

ترویج آموزش طراحی ایرانی-اسلامی، حمایت از طراحان خلاق، تبلیغات مؤثر و تولید پوشاک باکیفیت و جذاب ضرورت دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات