![آقایان مسئول؛ لطفا مترو کرج را گردن بگیرید!](/files/fa/news/1403/5/3/14665_505.jpg)
ضمن خدا قوت خدمت شما، بفرمایید چگونه وارد حوزه مدیریت یکی از بهترین تالارهای پذیرایی استان البرز شدید؟
حیطه مورد فعالیت ما در اصل ساختمان سازی است. دارای برند مجموعه ساختمان سازی رامبد هستیم که در منطقه فردیس فعال میباشد. در کنار امور مربوط به ساخت ساختمان تمایل داشتیم یک کار خدماتی نیز انجام دهیم تا در ارتباط بیشتری با مردم قرار گیریم. به همین دلیل زمینی را تهیه نمودیم که جهت کار خدماتی مناسب بود. در واقع ساخت این مجموعه موجب گردید وارد حوزه اداره تالار پذیرایی شده و آن را تداوم بخشیم.
از دیدگاه شما وجوه تمایز تالار مهر و ماه با سایر تالارها چیست؟
همواره نخستین و مهمترین هدف ما این است که به سلامت مهمانان فکر کنیم. در مواقع خرید نسبت به تهیه مواد مصرفی ارگانیک و سالم بسیار حساسیت داریم. از خرید مواد اولیهای که برای سلامتی مضر است اجتناب میکنیم. در حقیقت غذا به صورتی تهیه میشود که گویی آن را جهت مصرف خانه خود تدارک میبینیم. در کل اولویت اول سلامت غذا است. در این راستا سعی مان بر این است مواد اولیه مورد مصرف، سالم و بهداشتی باشد و به سلامتی میهمانان آسیب نرساند.
همچنین نمای تالار مهر و ماه دارای یک نمای خاص است. از لحاظ هارمونی اشکال هندسی و انحنای اجزای معماری بسیار زیباست، به طوری که در زمان ورود به تالار یک نمای زنده را مشاهده مینمایید. تلاش کردیم معماری به گونهای باشد که مهمانان علاوه بر صرف غذا از فضا نیز لذت برده و حضورشان در تالار برایشان خاطره انگیز باشد.
قبل از انجام رسمی گفتگو اشاره داشتید که هزینه یک میهمان در تالار برخی مواقع تا یک پنجم هزینه صرف غذا در رستوان میباشد، در این مورد جالب توضیح دهید؟
وقتی تعداد مهمانان زیاد باشد خرید گوشت مورد مصرف به شکل عمده انجام میشود. ما علاقه مندیم مراسمهای بسیار بر پا نماییم که با فروش بیشتر این سود کمتر در تعداد مراسمها جبران گردد. اما در رستوران ها، چون تعداد مهمانها محدود است اگر هزینه غذا را پایین نگه دارند، برایشان سود آور نخواهد بود.
در تالار پذیرایی، ما هیچ وقت کیفیت را فدای فروش بیشتر نمیکنیم. از مهمانها به صورتی پذیرایی میشود که مشتریان مجددا این تالار را انتخاب نمایند. همچنین لیست غذا ثابت است و در کل مهمانها غذای ثابت صرف مینمایند. این موضوع باعث میشود هزینهها کمتر شود و صرفه اقتصادی داشته باشد.
تالار مهر و ماه گنجایش چه تعداد میهمان را جهت پذیرایی دارد؟
حدود ۱۵۰۰ نفر گنجایش میهمان عادی وجود دارد، ولی قابلیت پذیرش افراد بیشتر نیز مهیا میباشد. در انتخابات شورای شهر و یا میزبانی از اقوام قومیتی پذیرایی گستردهای به عمل آمد که از جمله سوابق خاطره انگیز تالار محسوب میشود.
شما علاوه بر مدیریت تالار به عنوان مهندس نیز فعالیت دارید، از این منظر بفرمایید فرآیند خلاقیت و ابتکار در یک تالار چگونه است؟
برای انجام یک کار خوب، هیچ فرمول ثابتی وجود ندارد و همیشه باید با ابتکار، خلاقیت و مهندسی شده عمل نمود. حتی انجام آشپزی یک نوع مهندسی است به گونهای که هرروز با کشف فرمول جدید در پخت غذا میتوان به کیفیت بهتر ارتقاء یافت. در واقع هنر این است که غذایی سالم و با طعمی لذیذ، خوب و مورد پسند مشتری تهیه کرد.
بهترین خاطره تان طی مدتی که مدیریت تالار را برعهده داشته اید چیست؟
در برگزاری یکی از مراسمها قرار بود هزار میهمان پذیرایی شوند. ولی شرایطی پیش آمد که ۲۰۰ نفر بر تعداد اضافه شدند. صاحب مراسم استرس بسیار داشت، ولی ما از قبل چنین پیشامدهایی را پیش بینی کرده بودیم. در واقع در مراسم عروسی مهمانها به تعداد کارتهای دعوت، حضور مییابند، ولی در سایر مراسمها پیش بینی تعداد مهمانها دشوار است؛ بنابراین همیشه میزان غذای بیشتری را آماده میکنیم تا در صورت لزوم مصرف شود. مازاد آن نیز جهت ارائه به خیریهها استفاده میگردد.
در پایان پیام و توصیه شما به مسئولین ذیربط چیست؟
مسئولین از شرایط کاری ما حمایت نمایند. در گذشته یکسری از سازمانها برای این صنف سوبسید در نظر میگرفتند و یا سازمان آموزش و پرورش جهت ازدواج جوانان مساعدت میکرد. این موضوع برای جوانان بسیار اهمیت داشت. به نظر من برای تسهیل در امر ازدواج جوانان باید برنامههای تبیین و شرایط لازم مهیا شود.
آدرس:انتهای کانال غربی فردیس-خیابان شهیدزارع-نبش اردلان ۴
شماره تماس:۰۹۱۲۲۱۹۸۹۰۰
از سیر تا پیاز اشتغالزایی یک بانوی آسارایی؛
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند: