به گزارش جام جم البرز: "محمد آئینی" صبح یکشنبه در بازدید از یک واحد تولیدی در حوزه صنایع غذایی در استان البرز گفت: با توجه به مصرف قابل توجه فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس در سبد خانوارها و به ویژه قشر جوان جامعه، اداره کل استاندارد البرز از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکتهای دانش بنیان با رعایت الزامات استاندارد استقبال میکند.
مدیرکل استاندارد استان البرز و عضو شورای معاونان سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: ابداع و طراحی فرآوردهها و محصولات جدید و بومی سازی آن بر اساس ذائقه ایرانیان و ارتقای استانداردهای ملی حوزه سلامت و صنایع غذایی، کاملاً مورد حمایت سازمان ملی استاندارد است و دولت سیزدهم از هرگونه نوآوری در عرصه سلامت و صنایع غذایی بر اساس فرهنگ و ذائقه ایرانی حمایت میکند.
آئینی خاطرنشان کرد: گاهی در بازدید از برخی فروشگاهها بعضاً شکلات و شیرینیهای خارجی ساخت خاور دور و یکی از کشورهای همسایه مشاهده میشود که سنخیتی با فرهنگ اصیل و بومی اسلامی ایرانی نداشته و من به عنوان یک خدمتگزار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به صورت کامل از اقدام بعضی از افراد در واردات این محصولات شگفت زده و متاسف میشوم.
عضو شورای معاونان سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: رویکرد دولت مردمی سیزدهم حمایت از صنایع تولیدی داخل و رشد و ارتقای صادرات محصولات ایرانی است و تاکنون در سازمان ملی استاندارد ایران به عهدی که با مردم در جهت دفاع از حق الناس بستهایم، صادقانه وفادار و به آن پایبند هستیم.
در گفتگو با جام جم البرز مطرح شد؛
معاون شهید خدمت در گفتگو با جام جم البرز مطرح کرد؛
در گفتگو با جام جم البرز مطرح شد؛
رئیس بسیج دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح کرد؛