به گزارش جام جم البرز: جریانی از نمک در ابتدای ورودی به غار دیده میشود که از یک دهانه وارد و از دهانه دیگر خارج میشود. غار نمکی اشتهارد دارای ۳ دهانه میباشد که دهانه اصلی در ارتفاع ۱۲۲۰ متری از سطح دریا قرار دارد. در داخل تالارهای غار قندیلهای نمکی بسیار زیبایی پدید آمده است که مناظر بدیع و بی نظیری را رقم زده اند. گردشگران باید مراقب باشند این جاذبههای طبیعی ارزشمند را به قیمت همراه داشتن تکههایی از این قندیلها از بین نبرند.
دریاچه بسیار بزرگی که به صورت فصلی است در کنار دهانه ورودی غار و در میان ارتفاعات حلقه دره تشکیل میشود که زیستگاه گونههای جانوری و گیاهی مختلف است و بر جذابیتهای گردشگری منطقه میافزاید. برای دوستداران کویر، محیط ساکت و یکنواخت اطراف غار نمکی به دور از هیاهوی شهرهای بزرگ جذابیت فراوانی دارد. به خصوص اگر امکان اقامت شبانه در محیط کویری برایشان فراهم باشد.
این غار در شهرستان اشتهارد، میان تپههای رنگین و شمال رودخانه شور یا شورکات اشتهارد است. راحتترین راه دسترسی به این مکان از داخل شهر اشتهارد و محله پایین محله است. دسترسی تا خود غار با وسیله نقلیه امکان پذیر نیست و گردشگران باید قسمتی را پیادهروی کنند.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛