برگزاری مراسم دعای عرفه در ۳۵۰ منطقه استان البرز

جام جم البرز/ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت : روز عرفه در ۳۵۰ منطقه استان مراسم پرفیض دعای عرفه برگزار می‌شود.
جام جم البرز/ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت : روز عرفه در ۳۵۰ منطقه استان مراسم پرفیض دعای عرفه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۳۶۰

به گزارش جام جم البرز: حجت الاسلام "ولایی برحق "گفت: ۱۵۰ مسجد و ۲۰۰ هیات و بقاع متبرکه میزبان مردم البرز در روز عرفه هستند. این مراسم از ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه ۲۷ خرداد برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه در در مصلا‌های استان این مراسم با حضور ائمه جمعه برگزار می‌شود افزود:در شهر کرج نیز مصلای امام خمینی (ره) کرج میزبان مومنان است.
وی بیان کرد: روز عرفه روزی برای توجه به معرفت و شناخت است و دعای عرفه فرصتی بی نظیر است که راه و مسیر انسان برای ارتباط با خدا را تسهیل می‌کند.

قرائت دعای عرفه در۱۲ بقعه متبرکه استان

حجت الاسلام والمسلمین «علی دشتکی» در گفت و گویی اظهار کرد: آستان مقدس امامزاده هاشم (ع) ساوجبلاغ، آستان مقدس امامزادگان عبدالله و صالح (ع) شهر کوهسار ساوجبلاغ، امامزاده حیدر (ع) کلاک، امامزاده حسن (ع)‌کرج، امامزاده طاهر (ع) مهرشهر کرج، امامزاده محمد (ع) کرج، امامزاده سکینه خاتون (ع) ماهدشت و امامزاده عبدالله (ع) علی آباد گونه مکان‌های برگزاری مراسم دعای عرفه در البرز تعیین شده است.


برپایی دعای عرفه در ۱۲۰ مسجد شاخص البرز

همچنین مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان البرز گفت: ۱۲۰مسجد شاخص استان با محوریت کانون فرهنگی هنری آماده برپایی دعای عرفه شد.

حجت الاسلام "کاظم شکری" افزود: یکی از دستاورد‌های دعای عرفه توجه به مقوله ولایت و ولایتمداری است؛ اینکه حضرت ابراهیم (ع) به فرمان پروردگار فرزند خود حضرت اسماعیل را به قربانگاه می‌برد، حقیقت و منزلتی از جایگاه امر ولایت است.

وی گفت: نگاه دولت سیزدهم با شعار نهضت بازگشت به مساجد برنامه ریزی شد و براساس آن تمامی برنامه‌ها به صورت هدفمند با هدف تحقق مسجد تراز اسلامی برنامه ریزی شد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان البرز بیان کرد: بر این اساس فعالان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از گروه‌های مختلف سنی همواره در مساجد به صورت خودجوش فعالیت دارند و امروز به مناسبت روز عرفه بسیاری از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ویژه برنامه دعا را در برنامه خود دارند.


وی بیان کرد: عرفه یکی از شاخص‌ترین مناسبت‌ها در فرهنگ دینی ما برای ارتباط با خداوند متعال و حرکت در مسیر عبودیت و تسلیم شدن در برابر خداوند است و در این روز به طلب مغفرت بسیار سفارش شده و شب و روز این ایام متبرک در اسلام جایگاه مقدس و ویژه‌ای دارد و فلسفه روز عرفه افزایش آگاهی و شناخت و بصیرت دینی است.

دشتکی گفت: روز عرفه روز سرسپردگی به خداوند متعال است و ما انسان‌ها در این روز با نصب العین قراردادن سنت‌های پیامبران الهی همواره به خداوند یکتا بیش از پیش نزدیک می‌شویم و با قرارگرفتن در مسیر تقوا و پیروی از سیره علمی اولیاء و انبیای الهی مسیر زندگی خود را روز به روز بهتر رقم می‌زنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات