به گزارش جام جم البرز،محمد انصاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان گفت: به منظور جلوگیری از کاهش تولید در بخش صنعت، نیاز به تسهیلاتی بالغ بر ۴۰ همت در استان وجود دارد.
انصاری گفت: بیشترین درصد رشد تولید در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ متعلق به واحدهای تولیدی منسوجات و محصولات چوبی و کمترین رشد مرتبط در حوزه دارو و فراوردههای دارویی است که از جمله دلایل آن میتوان به کمبود نقدینگی و کاهش اعطای تسهیلات بانکی اشاره نمود.
وی ادامه داد: با توجه به آمار شاخصهای اقتصادی مربوط به مرکز آمار ایران و میانگین ۱۰ سال منتهی به سال ۹۸، سهم ارزش افزوده بخش صنعت در استان ۲۷ درصد است که از میانگین کشور (۱۶،۷ درصد)، حدود ۹ درصد بالاتر است.
انصاری با اشاره به اینکه سهم اشتغال بخش صنعت و معدن در استان ۴۳% است گفت: رشد صدور پروانه بهره برداری در نه ماهه اول ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل را ۷۷ درصد است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز اضافه کرد: از دیگر اقدامات اداره کل صمت میتوان به احیای ۱۰ واحد تملیکی و احیای ۱۵۴ واحد تولیدی از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون با سرمایه گذاری بالغ بر ۲ هزار و ۲۷۷ میلیارد تومان و ایجاد ۳۵۳۶ فرصت شغلی جدید و کسب رتبه اول در کشور اشاره کرد.
وی گفت: بهره برداری ۳۵۶ طرح نیمه تمام با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم برای ۲۶۵۰۰ نفر، عملیاتی شدن پرداخت ۲۰۸۵ فقره تسهیلات به مبلغ بالغ بر ۳۲ هزار میلیارد تومان، پایش و شناسایی ۲۲ لکه صنعتی استان با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغال موجود و تصویب ۸ لکه صنعتی با اشتغال بالغ بر ۲۵ هزار نفر در سفر هیات محترم دولت به استان بخشی از اقدامات انجام شده است.
انصاری همچنین آماری هم از وضعیت واحدهای دانش بنیان استان داد و گفت: افزایش ۴۰ درصدی تعداد مجوزهای دانش بنیان و کسب رتبه دوم فروش محصولات دانش بنیان در کشور سهم استان البرز در این حوزه است.
وی ادامه داد: پایش ۲۵۱۰ جواز تاسیس ایجادی و توسعهای صادره و شناسایی ۸۶۰ طرح دارای پیشرفت فیزیکی، پیگیری ویژه جهت تسریع در تکمیل ۴۱۰ طرح بالای ۶۰ درصد، اقدام ویژه جهت بهره برداری ۲۶ طرح دارای اولویت تا پایان سال و نظارت و بازرسی جهت مهار تورم عنوان نمود.
رونق مساجد با تعریف کارکردهای جدید؛
در گفتگو با یک زن برگزیده مطرح شد؛