جام جم البرز: «مجتبی عبداللهی» روز چهارشنبه در کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های علم و فناوری و سازمان های نوآوری ایران که به میزبانی پارک علم و فناوری البرز برگزار شد، بیان کرد: پیشرفت کشور در ابعاد مختلف تاکنون مرهون پارکهای علم و فناوری شرکتهای دانش بنیان بوده است.
عبدالهی افزود: با توجه به شرایط حاکم بر جهان و کشور و تحریمها و اینکه باید روی پای خود بایستیم و کشور را مطابق با پیشرفت دنیا به جلو هدایت کنیم؛ چارهای جز اتکا به شرکتهای دانش بنیان و مجموعههای علمی، فناوری و پارکهای علمی و فناوری کشور نداریم.
وی ادامه داد: از همه محققان، دانشمندان و فعالان این عرصه قدردانی میکنیم که دلسوزانه برای پیشرفت کشور تلاش میکنند. ما هم در البرز مطابق با سیاستهای نظام به طور کامل در خدمت شرکتهای دانش بنیان هستیم و تلاش میکنیم وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم.
استاندار البرز افزود: این استان به عنوان قطب علم و فناوری کشور شناخته میشود و با داشتن ۴۸۶ شرکت دانشبنیان، دارای رتبه چهارم کشور در استقرار واحدهای دانش بنیان است که به دنبال جایگاه سوم در برنامه کوتاه مدت هستیم.
وی با بیان اینکه ۴۸۶ واحد دانش بنیان در البرز مستقر هستند، ادامه داد: وجود بیش از ۵۵ هزار دانشجو و عضو هیات علمی ،فعالیت بیش از ۳۰ مرکز پژوهشی، ۳۰ مرکز فناوری نظیر مراکز رشد و نوآوری شتاب دهنده و مراکز توسعه و تولید قراردادی از مزیت های استان البرز به شمار می روند.
عبداللهی گفت: رشد شرکت های دانش بنیان البرز در چهار سال گذشته بیش از 2 برابر بوده و پیش بینی می شود این روند با توجه به ظرفیت بالای استان همچنان ادامه داشته باشد.
وی افزود: سال ۱۴۰۰ شاهد تاسیس نخستین مرکز توسعه و تولید قراردادی با همکاری حداکثری بخش خصوصی با رقم سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار میلیارد ریالی در استان بودیم.
عبداللهی گفت: استان البرز قطب شرکت های دارویی به ویژه داروهای بیوتکنولوژی است که با در بر داشتن بیش از ۹۰ شرکت دارویی رتبه دوم کشوری را داراست که از این میان تعداد ۶۱ شرکت دانش بنیان هستند.
استاندار البرز گفت: استان البرز در طرح توسعه زنجیره های ارزش راهبردی که توسط معاونت اقتصادی وزارت کشور مدیریت می شود بعنوان قطب دارویی معرفی شد .
عبداللهی گفت: فعالیت و تاسیس مراکز توسعه و تولید قراردادی کشور با مشارکت همان بخش خصوصی از افتخارات این استان می باشد.
وی افزود: یکی دیگر از پروژه های ملی که در استان البرز توسط پارک علم و فناوری پیگیری شد، راه اندازی و فعال سازی دبیرخانه مالکیت فکری ویژه زیست بوم دانشگاهی کشور است که این موضوع همواره یکی از دغدغه های اصلی بوده است.
عبدالهی در پایان گفت: با توجه به رشد و توسعه شرکتهای دانش بنیان کشور، ما در البرز درخواست تامین تسهیلات مناسب و کم بهره توسط معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری را داریم تا شاهد رشد بیشتر فناورانه استان البرز باشیم.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛