جام جم البرز: مهدی مهرور سه شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از تقویت امواج ناپایدار سطوح میانی و استقرار پرفشار از عصر سه شنبه ۲۲ آبان تا ظهر پنجشنبه ۲۴ آبان ماه در منطقه البرز مرکزی است.
وی بیان کرد: بر این اساس کاهش محسوس دما ( بین ۶ تا ۸ درجه ) ، وزش باد لحظه ای، در نقاط مختلف استان بعضی ساعات بارش باران ، بارش پراکنده باران و برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی پیش بینی می شود.
مهرور گفت: این وضعیت آب و هوایی بارش ساعتی برف، باران، مه آلودگی،کاهش محسوس دما و یخبندان را به همراه دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز تاکید کرد: مدیریت و مصرف بهینه نهاده های انرژی و اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت های ناشی از کاهش دما و یخبندان در صنعت کشاورزی از دیگر توصیه با این هشدار سطح زرد هواشناسی است.
در مصاحبه با منصوره کریمی، مدیر باشگاه، بازتاب داده شد:
حسین طالبی حقه، متخصص علوم کامپیوتر و بنیانگذار ایده های تحولآفرین:
طی گفتگو با مدیران توسعهگرا و کارآفرین شرکت، تبیین شد:
طی گفتوگوی اختصاصی با مهندس علیرضا رحیمدل، مدیر و مالک برند، جلوه کرد: