مریم سعیدی، مدیر مرکز کوتاهی مو مریم سعیدی :

رویا فروشی، موجب سرخوردگی هنرجویان می شود

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفت‌وگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با مریم سعیدی، مدیر مرکز کوتاهی مو جلب می‌کنیم :
افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفت‌وگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با مریم سعیدی، مدیر مرکز کوتاهی مو جلب می‌کنیم :
کد خبر: ۴۶۷۱

مشکلات موجود در صنف شما در کل کشور چه موضوعاتی هستند؟
مشکلات زیادی وجود دارد که نمی‌توان گفت، تمام هم صنفی‌های ما دارای این معضلات هستند. چون ما و هم صنف‌های قانون‌مند اینجانب، از هم صنف‌هایی که قانون را رعایت نمی‌کنند، شاکی هستیم و این موضوع یکی از مسائل بزرگ است.
سال ۱۳۸۰ که بنده سالنم را تاسیس نمودم، در یک خیابان، تنها ۳ سالن زیبایی قرار داشت و یک قانون در مورد فاصله سالن‌های زیبایی وجود داشت. در حال حاضر متاسفانه سالن‌های زیبایی با سرعت بسیاری ایجاد می‌شوند. اما به دلیل نداشتن آگاهی، ماندگار نیستند. به همین علت در سایت‌های تبلیغاتی، وسایل آرایشگاهی فراوانی به فروش می‌رسند. چون افرادی هستند که رویا فروشی می‌کنند و ادعا می‌نمایند که یک ماهه می‌توان سالن زیبایی تاسیس کرد. این موضوع امکان ندارد. زمانی که ما مورد آموزش قرار گرفتیم، دوسال دستیار بودیم و یا یک سال بدون دریافت درآمد، تنها برای یادگیری بهتر حرفه، در کنار یک فرد، فعالیت می‌نمودیم.
بنده با ۲۳سال سابقه کاری، با اطمینان خدمت شما عرض می‌کنم که کسی نمی‌تواند زیر یک سال آموزش ببیند و کار کند و حرفه‌ای شود.
رویا فروشی، باعث می‌شود هنرآموزان سر خورده شده و علاقه خود را از دست بدهند. آموزش دهندگان باید وجدان کاری داشته باشند و خدا را در نظر بگیرند. به این شکل همه چیز در جای خود قرار می‌گیرد و جوانانی که وارد این رشته می‌شوند، نا امید نمی‌شوند.
اگر رئیس اتحادیه بودید و یا می‌خواستید به رئیس اتحادیه مشورت دهید چه موضوعاتی را مطرح می‌کردید؟
زمانی که به بنده پیشنهاد سمت بازرسی شد، قبول کردم. چون تازه وارد اندیشه شده بودم و علاقه داشتم که محیط کار‌ها و همکاران را ببینم. حدود ۲ماه در این حرفه فعالیت نمودم و با صرف زمان و هزینه، سالن‌ها را شناسایی می‌کردیم، اما هیچ اقدامی در مورد آن‌ها انجام نمی‌شد. هیچ فشاری روی آن‌ها نبود که مجوز کسب دریافت کنند. اما برای خود ما از نظر مجوز، سخت گیری‌های زیادی صورت گرفت. اگر رئیس اتحادیه بودم، بسیار قانونمند کار می‌کردم و اجازه نمی‌دادم افراد بدون تجربه سالن زیبایی تاسیس کنند. در گذشته به این شکل بود که صرفا با داشتن مدرک، نمی‌توانستید سالن زیبایی تاسیس کنید. اما امروزه تنها با یک مدرک، مرکز ناخن یا مژه می‌زنند؛ که اکثرا نمی‌توانند کار کنند و دچار مشکل می‌شوند. شاید با داشتن پشتوانه مالی بتوانند ادامه دهند. اما سایر افراد، چون کار را به صورت حرفه‌ای بلد نیستند، مشتری جذب نمی‌کنند و در نهایت باید سالن زیبایی را جمع کنند. از نظر مالی و روحی آسیب می‌بینند.
اهمیت رسانه چیست و می‌تواند چه کمکی به اتحادیه و صنف آرایشگران نماید؟
رسانه جایگاه بالایی دارد. اگر مسائل و مشکلات بیان شوند، برای حل آن‌ها اقدام می‌شود. امروزه رسانه فراگیر شده و همه آگاه شده اند. امیدوارم که مشکلات حل شده و تمام افراد، قانونمند کار کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات