افزایش قیمت مواد اولیه مانند اسفنج و پارچه، همچنین کمبود نیروی انسانی از مشکلات اصلی ما هستند.
بنده اگر مسئول بودم، قیمتها را کنترل میکردم. قیمت مواد اولیه مانند اسفنج، نباید ربطی به قیمت دلار داشته باشد.
کارگر نیست و در این باره محدودیت داریم و کارکنان ما، به صورت دو شیفت و اضافه، فعالیت میکنند. بخش زیادی از این مشکل، به اقتصاد مربوط است. زیرا مردم از نظر اقتصادی، تحت فشار زیادی هستند. ما نیز، شرایط فروش اقساطی قرار دادیم که برای خود ما دشوار است.
در صنف مبلمان، متاسفانه هیچ مدیریت و نظارتی وجود ندارد. اتحادیه، بر کیفیت متریال و قیمتها نظارتی ندارد. مردم بسیار سخت پسند شدند. برخی از همکاران، خدماتی که ارائه میدهند، با چیزی که در مغازه آنها وجود دارد، متفاوت است. این موضوع باعث سلب اعتماد مشتریان میشود. امروزه مشتریان، بسیار سخت اعتماد میکنند. اعتماد سازی بسیار اهمیت دارد.
خوشبختانه کیفیت مبلمان داخلی بسیار خوب است و تقریبا جزو برترین کشورهای آسیا هستیم و در این زمینه، از نظر استحکام و کیفیت پارچه، حرفی برای گفتن داریم.
رسانه و فضای مجازی، هم میتواند تاثیر مثبت یا منفی در این حرفه داشته باشد. بسیاری از افراد هستند که اجناس بی کیفیت، به مردم ارائه میکنند و بازار این صنف را خراب کرده اند. این موضوع باعث میشود کسانی که به صورت حلال و با کیفیت کار ارائه میکنند، دچار مشکل شوند. فشار اقتصادی، برای همه افراد جامعه وجود دارد. به خصوص بعد از کرونا، قدرت خرید مردم، بسیار پایین آمده و قشر ما نیز که تولیدکننده هستیم هم، دچار مشکل میشویم. امیدواریم مشکلات اقتصادی مردم حل شود.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛