به گزارش جام جم البرز: جان در کف گذاشته پا بر سنگ و خار اسلحه بر شانه سینه کش کوه را به طرف بالا میپیماید مگر موفق گردد جان از جان داری محافظت کند که شخص بی رحمی قصد جان وی دارد و نگذارد به مقصودش برسد.
او کیست؟ او محیط بان است که جان بر کف در مقابل شکارچی بی انصافی ایستاده و مراقبت از جانداران محیط زیست و طبیعت بکر را بر عهده گرفته و بدان سخت پای بند میباشد.
کلونی و مجموعه محیط زیست میبایست عاشق باشد تا بتواند از این جانداران محافظت نمایدو جان خود را فدای جان این جانوران زیبا نماید.
از شکارچیان سئوال میشود کشتن جانوران که مکمل این اکوسیستم هستند چیست؟ وقتی آمار دولتی از تعداد یوز پلنگ ایرانی در دست نمیباشد، وقتی تعدادی در اثر شکار و تعدادی در اثر تصادف در جادهها از بین میروند وظیفه ما به عنوان پاسداران طبیعت فردای ایران و اکوسیستم جانوری ایران چیست؟
برابر نظریه کارشناسان امر تعداد یوز ایرانی چیزی کمتر از ۵۰ قلاده میباشد که در صورت عدم حفاظت و پیش گیری از کشتن این حیوان نادر چه بسا در دهه آینده جانوری به نام یوز ایرانی دیگر مشاهده نشده بلکه در کتابهای درسی باید به دنبال شکل و شمایل آن گشت.
ساخت پناهگاه و ساخت محیطهای امن و دارای امکانات از جمله دوربین و پهپاد پارکهای محافظت شده و مجهز به دوربینهای دید در شب هر کدام باعث پاسداری از جانوری است که مختص به محیط جانوری و محیط طبیعی خاصی نیست. این ثروت طبیعی منحصرا به یک بخش یا عده خاصی تعلق ندارد و این سرماین متعلق به تمامی اعصار و دورانها دارد و بایست بدان اهتمام ویژهای را مبذول و حداکثر تلاش برای محافظت از آنان را بر عهده آحاد جامعه گذاشت و از ابتدا و از دوران آموزش ابتدائی اهمیت حفاظت از محیط زیست و زیست گاه جانوران را به آنها گوشزد نمود. این جانوران از آن یک دوره خاص نبوده و نیستند و به همگان و آیندگان تعلق دارند.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛