او به خبرنگار جام جم گفت: در طرحی که به این سمینار ارائه شده بود مرکز بازپروری زنان که به هر دلیلی از زندگی زناشویی خارج شده بودند پیش بینی شده تا این زنان با حضور در این مرکز آسیبهایی را که دیده اند با کمک روان شناس و سایر کارشناسان برطرف و تبدیل به زنان مولد و کارآفرین شوند به عبارتی این طرح بنا دارد یک زن را که به هر عنوان در زندگی زناشویی تجربه موفقی نداشته و ادامه زندگی را به صلاح ندانسته از لحاظ روانی با فعالیتهای علمی و روان شناسی از افتادن او به چرخه معیوب جلوگیری شود و آنان به زنان کارآفرین جامعه تبدیل شوند.
دکامی در مورد خودش نیز بیان کرد: حدود ۱۳ سال داشتم که با همسرم رضا دکامی که یک جانباز ۷۰ درصد بود و از ناحیه چشمها ریه دست و صورت به جانبازی نائل آمده بود ازدواج کردم یعنی به عبارتی انتخاب خودم بود که با یک جانباز ازدواج کنم.
وی ادامه داد: در زمان دفاع مقدس من هم به مانند سایر دختران در آن زمان در مسجد محل به فعالیتهای پشت جبهه علاقهمند بودم و برای کارهای پشتیبانی حضور پیدا میکردم، در همین رفت و آمدها بود که با فضای دفاع مقدس و جبهه و جنگ بیشتر آشنا شدم و پیش خود پنداشتم حمایت از جانبازان و رزمندگان باید شکل عملیتر و آشکارتری به خود بگیرد و وقتی همسرم که یک جانباز ۷۰ درصد بود از بنده خواستگاری کرد با همان آگاهی که نسبت به این موضوع داشتم به او پاسخ مثبت دادم.
این کارشناس و متخصص روان شناسی در مورد انتخابی که داشته و تصمیمی که گرفته اظهار کرد: وقتی بنده این تصمیم را گرفتم به تعهدی که به همسرم دادم و باید تا آخر عمرم به آن پایبند میبودم آگاه بود و همه این مسیر به صورت آگاهانه گرفته شده است.
این زن برگزیده در استان البرز اضافه کرد: ازدواج با یک جانباز ۷۰ درصد دشواریهای خود را داشته و بنا بر تعهدی که در ابتدای زندگی به خودم و همسرم داشتم تمام مسئولیتهای زندگی را به تنهایی به دوش کشیدم و همسرم به عنوان پشتوانه در کنارم بود.
دکامی که در نتیجه ازدواج با یک جانباز ۷۰ درصد جنگ تحمیلی صاحب ۴ فرزند و ۵ نوه شده اظهار کرد: به لطف الهی هر کدام از فرزندان در جایگاه و مسیری که قرار دارند موفق هستند.
وی که به عنوان درمانگر مرکز شمیم سپاه پاسداران، بنیاد شهید و امورایثارگران، کمیته امداد، بهزیستی، دادگستری، هلال احمر، خادمیار آستان قدس رضوی، سازمان تبلیغات اسلامی، سخنران مرکز بهداشت علوم پزشکی، بخش خصوصی و سایر ارگانها همکاری و فعالیت دارد، اظهار کرد: در فرایند کاری که داشتم و زنان آسیب پذیری که میدیدم با خود این طرح را دادم که اگر بتوان با همکاری یکی از این نهادها یک مرکز بازپروری و درمان زنان آسیب دیده از متارکه راه اندازی کرد میتوان از آسیبهای بعدی جلوگیری کرد.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛