
به گزارش جام جم البرز؛ سرهنگ «حسین حسنوندی» فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابلهای برق در محدوده شهر نظرآباد، بلافاصله از سوی پلیس این شهرستان، موضوع پیگیری و تحقیقات لازم برای شناسایی سارق یا سارقان احتمالی، آغازشد.
این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران انتظامی پلیس آگاهی این فرماندهی، با انجام اقدامات پلیسی و اطلاعاتی هدفمند، سرانجام موفق به شناسایی یک سارق حرفهای در این زمینه شدند.
وی با اشاره به هماهنگی ماموران با دستگاه قضائی و دستگیری سارق در یک عملیات موفق پلیسی، خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات تکمیلی به پنج فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد در پایان با تأکید بر رعایت هشدارهای پلیسی و تعامل روز افزون شهروندان با پلیس، به منظور پیشگیری از وقوع چنین سرقتهایی در سطح جامعه، افزود: متهم دستگیر شده در این عملیات، پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.
در گفتگو با هادی رضادخت، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت، شاخص مند شد:
بابک رستمی، مدیرعامل شرکت طی مصاحبه اختصاصی واکاوی کرد:
فریبا ملائی، مدیر مجموعه ورزشی جاوید:
مریم سعیدی، مدیر و موسس باشگاه، تبیین کرد: