به گزارش جام جم البرز؛ محمدرضا قربانی اظهار کرد: در راستای جمعآوری مراکز ضایعاتی غیر مجاز، تعداد پنج مرکز متخلف باپیگیری قضایی پلمب شد.
وی افزود: در پی شکایت متعدد شهروندان، پنج مرکز غیرمجاز جمعآوری و تفکیک ضایعات درجاده قزلحصار، با حکم قضایی پلمب شد.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج بیان داشت: فعالیت این مراکز به دلیل نقض ملاحظات زیستمحیطی و ایجاد خطر برای بهداشت عمومی متوقف شده است.
به گفته قربانی، این اقدام با هدف ساماندهی برخی مشاغل و همچنین بهبود سیما و منظر شهری به صورت متداوم انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: با توجه به ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماند، با اقدامات انجام شده این مراکز پلمب شد و بازرسیها و نظارت بر عملکرد مراکز غیرمجاز تا پایان سال جاری ادامه دارد.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: امیدواریم با پلمب این گاراژ، موضوعات آلودگی زیست محیطی که برای ساکنین پیرامون این مرکز در این مدت ایجاد شده بود را برطرف کنیم.
شکوفه فهیمی، مدیر مجموعه سبز نوین:
میکائیل بیات، مدیر مجموعه ایران وب هاب:
در مصاحبه با منصوره کریمی، مدیر باشگاه، بازتاب داده شد:
حسین طالبی حقه، متخصص علوم کامپیوتر و بنیانگذار ایده های تحولآفرین: