
به گزارش جام جم البرز؛ الله کرم عزیزی مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج، روز یکشنبه اظهار کرد: زندانی «م. ا» که به اتهام قتل از سوی مرجع قضایی محکوم به قصاص شده بود با عفو و گذشت اولیای دم از زندان آزاد شد.
وی اضافه کرد: مذاکرات اصلاحی برای حصول سازش میان طرفین توسط مسوولان ذیربط سرنوشتی متفاوت از آنچه در انتظار زندانی محکوم به قصاص بود را رقم زد.
عزیزی گفت: کارشناسان قضایی و مددکاری مجتمع ندامتگاهی قزلحصار با پیگیری و تشکیل جلسات زمینه صلح و سازش با شاکی پرونده را فراهم کردند.
وی بیان کرد: با فرجامخواهی مددکاران منجر به توقف ۲ماهه حکم شد با تلاش مددکاران و خیّرین نیکوکار با رضایت شکات پرونده زندانی محکوم به قصاص از زندان آزاد شد.
عزیزی گفت: واحد مددکاری مجتمع ندامتگاهی قزلحصار از ابتدای سال جاری تاکنون پس از تلاشهای بی وقفه و برگزاری جلسات متعدد صلح و سازش با اخذ رضایت از اولیای دم فرصت دوباره زندگی به ۱۴ نفر از محکومان به قصاص را فراهم کرده اند.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: