به گزارش جام جم البرز؛ در این مرحله قصهگویان برگزیده پس از گذر از مرحله استانی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی به بخش منطقهای معرفی شدند و در این مرحله نیز با درنظر گرفتن پایش و داوری انجام شده، اسامی برگزیدگان و شایستگان تجلیل در بخشهای سنتی و کلاسیک، ایثار و مقاومت، مدرن و نوآورانه، علمی، پیشرفت قهرمانان ایران، دینی، آیینی و سنتی، زبان اشاره و قصههای منظوم اعلام شد.
«مهدیس اخلاقی» با قصه «خاله سوسکه» در بخش «قصهگویی سنتی کلاسیک بزرگسال»، «سوگل باقری» با قصه «بگو چی دیدی؟» در بخش «قصهگویی کلاسیک سنتی نوجوان»، «مریم مهدیپور» با قصه «میهمانی ماجد» در بخش «قصهگویی ایثار و مقاومت بزرگسال» و «مرضیه آقا خانی» با قصه «آهوی گردن دراز» در بخش قصهگویی «زبان اشاره» چهار نفری بودند که به مرحله ملی راه یافتند.
«ملیجه رجبی» قصهگوی بخش «مدرن و نوآورانه بزرگسال» با قصه «مرد آوازهخوان» و «حورا تیلا» در بخش «آیینی سنتی بزرگسال» با قصه «دژ سپید» در جمع شایستگان تجلیل قرار کرفتند.
برگزیدگان راهیافته به مرحله ملی در بخشهای مختلف از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد، پایتخت قصه ایران به رقابت میپردازند و در نهایت برگزیدگان و صاحبان تندیس مشخص خواهد شد.
مرحله پایانی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی با هدف عمومیسازی و مردمیسازی قصهگویی و با شعار «راز قصهها، ساز زندگیست» از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد برگزار خواهد شد.
از سیر تا پیاز اشتغالزایی یک بانوی آسارایی؛
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند: