
به طور کلی دو نوع چالش در این صنف موجود است. چالشهای درون سازمانی و برون سازمانی.
ما در داخل سازمان مشارکتهای داخلی اعضا را بسیار کم رنگ و بی انگیزه مشاهده میکنیم. از سوی دیگر در خارج از سازمان، به علت کند بودن بیش از اندازه دستگاههای دولتی، نمیتوانیم به مراوداتی که با بقیه دستگاههای دولتی داریم رسیدگی و همچنین پیگیری و حل و فصل مشکلات اعضا بی نتیجه و معلق میماند.
چالش اقتصادی و تحریم ها، مشکل بزرگی است که باعث بوجود آمدن رقابت ناسالم میشود و عملا سد بزرگی است که نمیگذارد با شرکتهای بزرگتر جهانی، کار کنیم.
به طبع، تجهیزات به روز هم نمیتوانیم داشته باشیم، کارفرمای اصلی ما دولت است. مراجع تایید شرکتهای بازرسی بسیار متنوع و زیاد شده است.
از آن جمله میتوان به مرکز تایید صلاحیت ایران، سازمان ملی استاندارد، سازمان برنامه وبودجه، سازمان وزارت کار و وزرات نفت و وزارت برق، اشاره نمود که زیر مجموعههای شرکتهای نام برده هستند که تک به تک تایید صلاحیت میکنند.
شرکت ما باید تعدادی نیروی مجزا در سال داشته باشد که صلاحیت این وزارت خانهها را بگیرند و این مسئله خود باعث اتلاف وقت و هزینه میشود.
در بسیاری از کشورها تعداد شرکت بازرسی کمتر و با نیروی کار بیشتری وجود دارد. اما در کشور ما تعداد شرکتهای بازرسی به قدری زیاد است که این معضل هم باعث تنوع و هم ضعف رسیدگی میشود.
با اطلاع رسانی مناسب و فرهنگ سازی توسط رسانه، میتوان کیفیت کار را بالا برد و از بهرهوری بیشتری سود جست.
طی گفتگو با حسین مومنی، مدیرعامل شرکت معماری معرفی شد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه تبیین کرد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه گروه فنی مهندسی راوند:
دکتر سحر تهامی، مدیریت باشگاه ورزشی ست تاکید کرد: