
کاراته، ورزشی است که بعد از فوتبال، بیشترین فعالیت را دارد و همچنین از مدال آورترین ورزشها در کشور عزیزمان، میباشد. معمولا تمامی شرکت کننده ها، در کاراته مدال آور هستند. ما خانه کاراته نداریم و بودجهای که در نظر گرفته میشود بسیار اندک است. شرکت کنندههای کاراته خیلی زیاد هستند، اردو نشینها و برون نشینهای فراوانی داریم. متاسفانه هر چهار سال، رئیس فدراسیون تعویض میگردد. رئیس کمیته تا بخواهد با چالشهای کاراته آشنا گردد و شروع به حل نمودن نماید، تعویض میشود. باید سعی بر این باشد تا کسانی انتخاب شوند و به رئیس فدراسیون اجازه دهند که چند دوره در سمت خود باقی بماند و بتواند مشکلات را رفع کند. بهترین راهکار این است که از مدیران با سابقه در کاراته استفاده شود تا بدانند که چه کارهایی باید انجام دهند و چگونه مشکلات را مرتفع نمایند.
باید کمیتههایی تشکیل گردد و به دنبال خروجیهای بهتری باشند و البته اگر خروجی وجود نداشت، دنبال علت بگردند و داوران را به روز کنند. برای پیشبرد کشتی هزینههای بسیاری صرف میشود، البته اگر یک دهم آن را هزینه کاراته نمایند، مقامهای خوبی کسب میشود.
هدف رسانه، باید شناساندن این ورزش به مردم باشد. مردم، بیشتر مطبوعات را مطالعه نمایند و هدف رسانه رساندن صدای کاراته کاران به سمع و نظر مسئولین باشد.
طی گفتگو با حسین مومنی، مدیرعامل شرکت معماری معرفی شد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه تبیین کرد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه گروه فنی مهندسی راوند:
دکتر سحر تهامی، مدیریت باشگاه ورزشی ست تاکید کرد: