
اهمیت و جایگاه شغل خود را در این حوزه بفرمایید؟
در رابطه با باشگاههای بدنسازی بخصوص در حوزه بانوان، موضوعاتی در رابطه با تمرینات ورزشی استقامتی وجود دارد، که انگیزه زندگی را ارتقاء میدهند. هنگامی که بانوان، اندام مناسب تری داشته باشند، اعتماد به نفسشان بسیار افزایش مییابد. ورزش بانوان در باشگاه ها، همانند آقایان از شش صبح شروع میشود. خیلی از خانمها قبل از ساعت کاری، به باشگاه میروند تا انرژی روزشان را تامین کنند.
یک مورد بسیار مهم دیگر، این است که خانمها با ورزشهای بدنسازی، اکثر مشکلات جسمی خود را حل مینمایند و به جای مصرف داروهای شیمیایی از مزیتهای ورزش برای سلامتی بهرهمند میگردند، مخصوصا با ورزشهای استقامتی که این تمرینات، در اکثر باشگاهها وجود دارند و به دلیل ایجاد بحث رقابتی بین بانوان، یکدیگر را به داشتن اندام متناسب، تشویق میکنند.
برای پیشرفت صنف خود چه ایدههایی دارید؟
بهترین گزینه در شغل ما، تبلیغات گسترده است که در دسترس مراجعین قرار بگیرد، مخصوصا بنرهای جذاب و فیلم برداریهای مناسب که آنلاین باشند، همچنین مربیان خوب و با سواد بالا که باعث جذب افراد بسیاری میگردند، اگر محیط، مناسب و مربی، تخصص کافی داشته باشد، مراجعین نیز به تبلیغ میپردازند و افراد بیشتری به باشگاه و مجموعه معرفی میکنند و باعث گسترش ورزش، در منطقه میشوند.
مشکلاتی که در این صنف با آنها برخورد دارید و راه حل این معضلات را بفرمایید؟
یکی از چالشهای این صنف، فقدان فضای مساعد یا تهویه مناسب است و مشکل دیگری که وجود دارد این است که بسیاری از مربیان قدیمی که فعالیت مینمایند، فاقد مدارک پرورش اندام هستند، مگر این که مراجعین آسیب ببینند و به فدراسیون شکایت کنند، تا این موضوع مشخص گردد.
نسبت به این موضوع که بسیاری از مربیان بدون مدرک فعالیت میکنند، هیچ رسیدگی صورت نمیگیرد، مربیان قدیمی، حتما باید مدرک داشته باشند و خیلی از مربیانی که وارد مجموعه میشوند، تعداد زیادی از مراجعین را با خود میبرند و ما متضرر میشویم.
معضل بعد این است که فاصله باشگاهها بسیار نزدیک به هم هستند و باید محدوده فاصلهها رعایت شود که در این مورد، هیچ نظارتی وجود ندارد. چالش بعدی این است که دستگاههایی که در باشگاههای بدنسازی استفاده میشود بسیار بی کیفیت هستند.
در رابطه با حمایتهای مسئولین در این صنف بفرمایید؟
هزینه راه اندازی باشگاه بسیار بالا است و دولت هیچ نوع تسهیلاتی به ما نمیدهد بابت هزینه ها، مدیران نمیتوانند شهریهها را بالا ببرند و این موضوع موجب میشود تعداد مراجعین، کاهش یابد. متاسفانه هیچ گونه حمایتی از ما صورت نمیگیرد و هزینه تبلیغات بسیار سنگین است.
دولت میتواند کمک هزینه تبلیغات به ما بدهد که متاسفانه هنوز چنین امری محقق و ایجاد نشده است.
حسام مظفری، مربی و مدیر کلوپ ورزشی کودکان تهران:
نفیسه قاسمیان، مدیریت باشگاه نیرومند ۳۶۰ تاکید کرد:
مهندس شاهین حیدری، مدیریت گل فروشی هرمزان:
مهندس امیررضا شاهسوند، مدیرعامل شرکت رادین پاسارگاد مهوین تاکید کرد :