
شاید اغراق نباشد اگر بگوییم ایران از کهنترین کشورها و مللی است که از دیرباز دارای پرچم و نشان بوده است، حتی گزافه نیست اگر بگوییم قدیمیترین پرچم در جهان متعلق به ملت ایران است؛ چراکه در اساطیر و افسانههای این ملت به این موضوع اشاره شده است.
وقتی که صحبت از افسانه و استعاره به میان میآید و مرزهای واقعیت در نوردیده میشود مطلب منبعث از آن را باید به دیده یقین نگریست؛ زیرا در افسانههای ایرانی و در شاهنامه فردوسی به درفش کاویانی اشاره شده است.
درفش کاویانی پیش بند چرمی کاوه آهنگر بود که برای دادخواهی و قیام علیه ضحاک بر نیزهای چوبی استوار و مردم را گرد خود جمع کرد، در طول تاریخ ایران در دورههای مختلف بنا بر شرایط زمانی طرح و شکل پرچم ایران تغییر پیدا کرده است و با استقرار جمهوری اسلامی طرح جدیدی از بیرق کشور رونمایی شد که با توجه به نقش بستن کلمه «الله» بر روی آن ارزش آن نه تنها از نظر ملی بلکه از نظر معنوی نیز چندین برابر شد و وظیفه ایرانیان برای ارج نهادن به این پرچم بیش از پیش سنگین شد.
از اوایل دهه ۹۰ شاهد جانمایی پرچم در شهرهای مختلف ایران بودیم، در شهر کرج نیز در چندین نقطه این اتفاق روی داد که یکی از این مکانها امامزاده عبدالله علی آباد گونه است که پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در آن نصب شده است، اما متاسفانه شکل و ظاهر پرچم در این امامزاده وضعیت مناسبی ندارد.
در چند روز گذشته که آب و هوای کرج با وزش باد همراه بود به دلیل وضعیت آب و هوایی حاکم، پرچم مذکور با وزش باد افراشته شده بود که جلوه نازیبایی به خود گرفته بود. با توجه به اینکه امامزادهها در مدیریت اداره کل اوقاف بوده و یا توسط هیات مدیره اداره میشود چه خوب است که توجه ویژهای به این پرچم که نشان افتخار و ملی هویت جمعی ایرانیان است داشته باشند و پرچم نو جایگزین این پرچم مستهلک و فرسوده شود.
طی گفتگو با حسین مومنی، مدیرعامل شرکت معماری معرفی شد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه تبیین کرد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه گروه فنی مهندسی راوند:
دکتر سحر تهامی، مدیریت باشگاه ورزشی ست تاکید کرد: