
به گزارش جام جم البرز؛ به مناسبت روز ملی اهدای عضو (۳۱ اردیبهشت)، همایش "اهدای عضو، اهدای زندگی" با حضور جمعی از فعالان این عرصه، پزشکان، خانوادههای اهداکنندگان و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.
دکتر صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه فرهنگ اهدای عضو باید به یک باور عمومی تبدیل شود گفت: با تمام ظرفیت علمی، آموزشی و فرهنگی خود در مسیر ترویج این فرهنگ متعالی گام برمیداریم و آماده حمایت از برنامههای توسعه اهدای عضو در سطح ملی و استانی هستیم.
صیادی با بیان اینکه در دو سال گذشته جان حدود ۴۵۰ نفر با اهدای عضو نجات یافت است گفت: با ترویج فرهنگ پسندیده و نیک اهدای عضو و شناسایی به موقع اهدا کنندگان میتوان جان بسیاری از بیمارانی که در صف انتظار اهدای عضو از دست میروند را نجات داد.
وی با اشاره به اهمیت اهدای عضو، این هفته را فرصتی ارزشمند برای یادآوری اهمیت والای این اقدام انساندوستانه و مسئولانه برشمرد و افزود: اهدای عضو، گامی برای ارتقای سلامت و نجات جان بیماران نیازمند است که در انتظار ادامه حیات، چشمبهراه فرصتی دوبارهاند.
واعظی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه هر اهداکننده میتواند جان چندین بیمار نیازمند را نجات دهد، گفت: اهدای عضو، جلوهای از نوعدوستی و معنای واقعی انسانیت است که باید بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.
او گفت: سالانه تعداد زیادی از بیماران به دلیل نرسیدن عضو پیوندی، جان خود را از دست میدهند این در حالی است که با اطلاعرسانی مناسب و ثبت رضایتنامه اهدای عضو توسط هموطنان، میتوان جان هزاران نفر را نجات داد.
او افزود: در سال گذشته، ۵۹ خانواده البرزی اعضای بدن بیمار مرگ مغزی شده خود را به بیماران نیازمند پیوند اهدا کردند که این موضوع نشان از رشد فرهنگ اهدای عضو در البرز است.
او ادامه داد: بیمار مرگ مغزی شده بسته به شرایط میتواند هشت عضو از بدن را اهدا کند، اما شرایط فرد گیرنده برای اهدا نیز مهم است در سال گذشته با اهدای اعضای حیاتی بدن مانند قلب، کلیه، ریه جان و زندگی حدود ۱۸۰ نفر نجات یافته است.
در گفتگو با این کارشناس حرفه ای تغذیه و رژیم درمانی واکاوی شد:
امیر نوری، مدیرعامل خلاق شرکت، معرفی کرد:
پوریا نادری، مدیر مجموعه تامین و توزیع قطعات تاکید کرد:
مدیر و مربی آکادمی فوتبال «کاهار» بر آموزش اصولی و اخلاق حرفهای اهتمام دارد