
لطفاً در ابتدا از انگیزهی ورود خود به حوزهی قنادی و نیز آغاز فعالیت رسمی قنادی «ماه السلطنه»، توضیح بفرمایید؟
اولین و مهمترین عامل ورودم به این حوزه، تشویقها و حمایتهای بی دریغ همسرم و مادر همسرم بود. فعالیت رسمی قنادی ماه السلطنه از سال ۱۳۹۵ آغاز گردید. در این مسیر، تمامی مراحل امور ثبتی تجاری و اخذ مجوزهای بهداشتی با دقت کامل طی شده است تا مجموعهای کاملاً قانونی و استاندارد شکل گیرد.
همچنین در راستای رعایت کامل دستورالعملهای وزارت بهداشت، یک دستگاه پراید وانت با کد شناسه وزارت بهداشت تهیه کردهام تا حمل و نقل محصولات نیز مطابق با اصول بهداشتی و قانونی انجام شود.
ویژگیها و شاخصه برتر و تخصصی مجموعه خود را چگونه تعریف میکنید؟
قنادی ماه السلطنه یکی از تخصصیترین برندهایی است که در بخش کیکهای کافیشاپی دارای تبحر و مهارت بالایی است. ما در این مجموعه، بهصورت کامل از مواد اولیه درجه یک استفاده میکنیم که همین امر باعث افزایش ماندگاری و کیفیت محصول میشود.
استفاده از متریال اولیه در سطح عالی، موجب شده محصول نهایی از مرغوبیت خاصی برخوردار باشد. این کیفیت بالا باعث گردیده که در میان کافههای شهر، استقبال خوبی از آنها صورت گیرد. در واقع، رضایت مشتریان بهترین تبلیغ برای ما بوده است. تمام هدف و تلاش تیم قنادی ماه السلطنه، ارائهی محصولاتی با کیفیت بالا و رضایتبخش برای مشتریان عزیز است.
نشانی: استان قزوین، شهر قزوین، خیابان بوعلی سینا، حد فاصل چهارراه نادری و نظام وفا
ساعات کاری: از ساعت ۸ الی ۲۲
شماره تماس: ۰۹۱۲۷۸۶۲۸۰۴
مهندس پوریا محسنی ، مدیر اجرایی و فرآوری آلتین گدازه:
مهندس حسن مرادی،مدیرعامل شرکت آلتین گدازه زنگان:
در گفتگوی اختصاصی با علی اکبر بحیرایی، مدیریت هلدینگ، معرفی شد:
در گفتوگو با محمود ندیمی، مدیریت قنادی معرفی شد: