یکی از مشکلات این حوزه، مجوزهای بی رویه برای تاسیس رستوران است. اینکه در مجاورت هم میباشند و حریم رعایت نمیشود. افراد زیادی وارد این حوزه میشوند و مشتریان ناراضی هستند. اصناف باید، یک محدودیت برای صاحبان رستورانها قرار دهند و به راحتی مجوز صادر نکنند. یکی دیگر از مشکلات ما برای تهیه و خرید مواد اولیه است، که به دلیل نبود ثبات قیمت ها، مشکل فراوانی داریم. باید نرخها هر چند ماه یک بار تغییر کنند، چون مشتری از افزایش قیمتها ناراضی است.
رسانه تاثیر زیادی در این حوزه دارد و باعث جذب بیشتر مشتری میشود.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛