امروزسعی کرده ایم با یکی از مدیران جوان در سطح استان نشستی داشته باشیم که توجه شما را به این مصاحبه جلب مینماییم.
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید؟
امیر حیرانی مدیریت جگر و کباب سرا کندو هستم که با توجه به علاقه مندی که به این شغل داشتم خیلی زود توانستم در سطح استان به مردم معرفی شوم و قالبا تمامی مشتریهای که از مجموعه ما یکبار خرید میکنند مشتری دائم ما میشوند واین یعنی رضایت مندی مشتریان که برای ما این رضایت خیلی مهم است و بزرگترین افتخار ما داشتن همین رضایت مندی مشتریان عزیز میباشد.
اگر برای ما مهمانی تشریف بیاورند حتما با کباب یونانی از آنها پذیرایی خواهم کرد
هر چند دست پخت مادرم را به هیچ غذایی در دنیا عوض نخواهم کرد.
دور نمایی که از این شغل داشتید بعد از ورود به همان نگاه رسیدید با تغییر کرد؟
با توجه به تحقیقات میدانی که داشتم به این حرفه ورود پیدا کردم و از نگاه مالی و سختی کار واقعا تفاوت زیادی داشت واین شغل واقعا شغل پر زحمتی است که فقط نیاز به عشق و پشت کار دارد تا بتوانید در این حرفه موفق شوید.
در مجموعه شما چه غذاهایی طبخ میشود؟
جگر، خوش گوشت، دنبه، دل، قلوه، جوجه کباب، بال، کوبیده یونانی، به همراه نان داغ که در همین مجموعه آماده میشود.
کباب و جگر سرا کندو برای پذیرایی از مشتریان چه ظرفیتی را دارد؟
ظرفیت مجموعه ۶۰ نفر است؛ با توجه به این که این رستوران در دوطبقه مجزا آماده ارائه خدمات میباشد امکان برگزاری مراسم، تولد، میهمانی، و دورهمی با هماهنگی قبلی نیز وجود دارد.
امکان ارسال غذا
هدف ما برای آینده این است که هر روز بهتر از دیروز و از کیفیت غذاها کم نشود
مسائل و مشکلاتی که در حیطه کاری شما وجود دارد را بفرمایید؟
بحث مالیات و ارزش افزوده و اجاره مغازهها میباشد
نقش رسانه چقدر میتواند در بهبودی شرایط تاثیرگذار باشد؟
بسیار حائز اهمیت میباشد
توصیه و کلام پایانی خود را بفرمایید؟
اینکه مردم گول شلوغی و تبلیغات را نخورند و سابقه مغازه وکیفیت را در نظر داشته باشند
روزهای کاری مجموعه کندو را بفرمایید؟
همه روزه از ساعت ۱۶ تا پاسی از شب
راههای ارتباطی با مجموعه کندو را بفرمایید؟
۰۹۳۹۹۶۹۹۳۶۱
آدرس جگرسرا و کبابی کندو را بفرمایید؟
استان البرز، کرج، مهرشهر، بلوار ارم، خیابان دوم شرقی، نبش چهارراه، جگر و کبای سرای کندو
در گفتگو با هادی رضادخت، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت، شاخص مند شد:
بابک رستمی، مدیرعامل شرکت طی مصاحبه اختصاصی واکاوی کرد:
فریبا ملائی، مدیر مجموعه ورزشی جاوید:
مریم سعیدی، مدیر و موسس باشگاه، تبیین کرد: