صداقت در کار

امروز پیرامون دو بیماری گوش و حلق و بینی یعنی سکته عصب گوش و عفونت‌های گوش صحبت کنیم.
امروز پیرامون دو بیماری گوش و حلق و بینی یعنی سکته عصب گوش و عفونت‌های گوش صحبت کنیم.
کد خبر: ۲۶۴۲

سکته عصب گوش که همان افت ناگهانی شنوایی ناشی از آسیب بخش عصب شنوایی یک اورژانس شنوایی می‌باشد که درصورتی‌که در ۷۲ ساعت اول درمان آغاز شود درصد بالای احتمال بهبود و برگشت وجود دارد.
این درمان شامل استفاده از کورتن خوراکی با دوز بالا برای کسانی که منع مصرف کورتن ندارند ویا تزریق داخل گوش کورتن می‌باشد این بیماران می‌بایست (ام ارای) از گوش داخلی انجام دهند بنابراین هر افت شنوایی ناگهانی باید جدی گرفته شود و در صورت معاینات نرمال؛ انجام (او دیو متری) در اسرع وقت انجام گیرد.
بیماری دوم عفونت گوش می‌باشد
که شامل عفونت گوش خارجی و میانی می‌باشد؛ عفونت‌های گوش خارجی حاد که به‌صورت درد؛ تورم ویا خارش گوش و ترشح‌های چرکی بود ه و نیازمند ساکشن می‌باشد. ترشحات چرکی استفاده از قطره‌های موضعی و خشک نگه‌داشتن گوش توسط سشوار و عدم ورود آب به گوش می‌باشد.
عفونت گوش میانی حاد که به‌صورت درد و افت شنوایی و اغلب به دنبال عفونت‌های راه هوایی فوقانی ایجاد می‌شود که نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی و گاه استفاده از قطره‌ها و اسپری‌های داخل بینی برای باز کردن دهانه مجاری گوش میانی می‌باشد.
گاهی عفونت گوش میانی باعث پاره شدن پرده گوش و خروج چرک و خونابه از گوش می‌شود که درصورت مراقبت درست پرده گوش ترمیم می‌شود و جای نگرانی ندارد و، اما عفونت‌های مزمن گوش میانی که اغلب به‌صورت پارگی پرده گوش و افت شنوایی و خروج ترشحات چرکی گه گاه خود را نشان می‌دهد؛ در صورت عدم پاسخ به درمان و عدم ترمیم پرده د رچند ماه نخست نیازمند جراحی پیوند پرده گوش می‌باشد در انتها بدانیم که شنوایی و سلامت گوش مهبت بزرگی است که با آگاهی از مشکلات و بیماری‌های آن‌ها و اقدام به‌موقع در جهت رفع بیماری‌های آن می‌توانیم از این عضو باارزش همیشه نگهداری کرده و از نعمت شنوایی بهره‌مند شویم.
به قلم: سودابه مقدم
متخصص گوش و حلق و بینی

آدرس: کرج – چهارراه طالقانی جنب زیرگذر برج شاه کرم واحد ۵۰۴

شماره‌های تماس:
۰۲۶۳۲۲۴۲۶۴۰
۰۲۶۳۲۲۲۳۸۵۱
۰۹۱۰۵۷۵۷۲۷۴

newsQrCode
ارسال نظرات