مدیرعامل شرکت خانه هوشمند آرمینا واکاوی کرد:

فرایند جهانی هوش مصنوعی و IOT در گفتگو با مهندس آرمین صادقی

هوش مصنوعی و IOT از حوزه های نوظهور عصر تکنولوژی می باشند و کاربرد آن در صنایع ایران هنوز نوپاست و جای کار بسیاری دارد و علاقمندان در این حوزه در کشورمان سعی در انتقال تکنولوژی و بومی سازی آن جهت کار در صنایع مختلف دارند.
مهندس آرمین صادقی، مدیریت شرکت دانش بنیان خانه هوشمند آرمینا، فعالیت خود در این عرصه را از سال 86 آغاز نموده است. این مجموعه در زمینه طراحی و ساخت سیستم های اتوماسیون جهت هوشمند سازی صنایع و ساختمان ها فعالیت می نمایند. با این مقدمه گفتگوی خبرنگار ما را با این مدیر متخصص و زبده خواهید خواند:
هوش مصنوعی و IOT از حوزه های نوظهور عصر تکنولوژی می باشند و کاربرد آن در صنایع ایران هنوز نوپاست و جای کار بسیاری دارد و علاقمندان در این حوزه در کشورمان سعی در انتقال تکنولوژی و بومی سازی آن جهت کار در صنایع مختلف دارند. مهندس آرمین صادقی، مدیریت شرکت دانش بنیان خانه هوشمند آرمینا، فعالیت خود در این عرصه را از سال 86 آغاز نموده است. این مجموعه در زمینه طراحی و ساخت سیستم های اتوماسیون جهت هوشمند سازی صنایع و ساختمان ها فعالیت می نمایند. با این مقدمه گفتگوی خبرنگار ما را با این مدیر متخصص و زبده خواهید خواند:
کد خبر: ۴۸۳۰

تحلیل جنابعالی درخصوص اهمیت هوش مصنوعی در دنیای مدرن امروز چیست؟
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترده شدن صنایع نیاز به استفاده از سیستم‌های هوش مصنوعی جهت بکارگیری در صنایع مختلف جهت بالا بردن راندمان و کیفیت محصولات تولیدی و کاهش هزینه‌ها امری حیاتی بنظر می‌رسد. استفاده از هوش مصنوعی گستره بزرگی از صنایع تا ساختمان‌های هوشمند را در بر می‌گیرد و نیاز به کارگیری آنها جهت کاهش هزینه‌ها و بالا بردن سطح کیفیت زندگی امری متداول شده است.
انگیزه‌هایی که باعث شد وارد این حوزه کاری شوید، چه بود؟ آیا مشوق یا دلیل خاصی در این زمینه داشتید؟
تحصیلات بنده در زمینه مهندسی کامپیوتر و هوش مصنوعی می‌باشد و پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه همراه گروهی از متخصصین در این حوزه شروع به فعالیت نمودیم و به همراه دوست وهمکارم آقای مهندس مهدی شورا شرکتی در این زمینه تاسیس نمودیم.
اولین پروژه ما در زمینه طراحی و ساخت سیستم کنترل و مانیتورینگ پارامتر‌های محیطی برای سالن‌های صنعتی بود که این طرح را ثبت اختراع نمودیم. این سیستم از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در بیش از ۱۰۰۰ مرغداری در سراسر کشور اجرا شد که ماحصل آن کاهش مصرفت سوخت ۳۰ درصدی و افزایش بهره وری و کاهش تلفات در مزارع بصورت چشم گیری بود.
در کنار این فعالیت‌ها برای ساختمان‌ها هم، سیستم‌های هوشمند تولید کردیم و از برند‌های معتبر دنیا، مثل برند اسمارت مایرایتالیا، نمایندگی گرفتیم و هم زمان در ایران شروع به کار کردیم. در حال حاضر در هر دو زمینه فعالیت می‌کنیم.
محصولات خود را به چه کشور‌هایی صادر کرده اید؟
ما صادرات محصولات خود را به کشور‌های ترکمنستان، عراق و جمهوری آذربایجان انجام داده ایم.
نبوغ و خلاقیت و ابتکار عمل، به چه میزان در حوزه کاری شما تاثیر گذار است؟
فعالیت ما به صورت دانش بنیان است. زمانی که کار خود را آغاز کردیم، مثل امروز، فضا‌های حمایتی فناور و نوآور وجود نداشتند و از سوی نهاد خاصی هم حمایت نمی‌شدیم. از فضای اجاره‌ای شروع کردیم و با این که طیف گسترده از محصولات را تولید می‌نمودیم، بدون هیچ گونه پشتوانه مالی یا وام و با استفاده از ابزار‌های خلاقانه کارخود را ادامه دادیم و در این زمینه دستاورد‌های خوبی داشتیم.
از ابتدا سعی داشتیم تمامی نیاز‌های مجموعه را با اتکا بر داشته‌های خود حل نموده و روی حمایت‌های دولتی حساب نکنیم. در واقع این اعتماد به نفس به ما کمک کرد که از چالش‌ها و بحران‌های جاری با تکیه بر خلاقیت و نوآوری عبور نماییم.
با توجه به فضای آنلاینی که ایجاد شده، شما هر نیازی برای آموزش داشته باشید، به راحتی با اینترنت می‌توانید آن را برطرف کنید و آموزش آنلاین، با بهترین اساتید و مراجع، به صورت رایگان، در اختیار شما می‌باشد و روی این بستر علاوه بر انتقال تکنولوژی از آن سوی مرز‌ها به مارکتینگ موثر محصولات خود نیز بپردازید.
در مجموعه تحت مدیریت شما چه بخش‌هایی وجود دارد؟
بخش R&D تحقیق و توسعه داریم و بخش بازرگانی، تولید و خدمات پس از فروش.
در آیتم‌هایی که اجرا کرده اید، کدام بخش فعالیت شما متمایز است؟
پروژه شاخص ما، هوشمند سازی ساختمان‌ها است که با بزرگترین معماران ایران کارمی کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات