محمد کاظمی و آرشام انوری، فعال در حوزه تولید روغن های گیاهی مطرح کرد:

افزایش بهره‌وری، کلید ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی

روزنامهٔ جام جم البرز، گفتگویی را  با محمّد کاظمی و آرشام انوری، فعال در حوزه تولید روغن های گیاهی، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانیم:
روزنامهٔ جام جم البرز، گفتگویی را با محمّد کاظمی و آرشام انوری، فعال در حوزه تولید روغن های گیاهی، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانیم:
کد خبر: ۸۹۴۹

اعتقاد دارم برای رسیدن به کیفیت پایدار، باید از مرحله بذر و زمین کشاورزی آغاز کنیم، چراکه کیفیت بذر و شرایط اقلیمی، بسیار تاثیرگذار هستند. در حوزه تولید روغن‌های گیاهی، یکی از چالش‌های اصلی ما کیفیت دانه‌هاست که تحت تأثیر عوامل زیادی قرار دارد، از جمله آب و هوا و شرایط کشاورزی. در برخی موارد، محصولات داخلی از نظر کیفیت با نمونه‌های خارجی رقابت نمی‌کنند، چون شرایط کشت و پرورش دانه‌ها در ایران، به‌ویژه در مناطق خاصی، محدود است. اما خوشبختانه با تلاش‌هایی که در زمینه اصلاح بذر و بهینه‌سازی تولیدات انجام شده، شاهد پیشرفت‌هایی در کیفیت محصولات هستیم.

آرشام انوری- تجربه نشان داده، فضای مجازی نقش مهمّی در معرّفی صحیح محصولات دارد. مخاطبان امروز در این فضا حضور گسترده‌ای دارند و اگر محتوای درست ارائه شود، بازخورد مثبتی در بازار خواهیم گرفت.

با حضور در این فضاها، برند‌ها می‌توانند به راحتی محصولات خود را معرفی کنند و با مشتریان ارتباط مستقیم برقرار کنند. این‌که مشتریان بتوانند از نزدیک کیفیت محصول را مشاهده و تجربه کنند، کمک زیادی به افزایش اعتماد و تقاضا می‌کند. بنابراین، استفاده از پلتفرم‌های دیجیتال به‌ویژه برای کسب‌وکار‌های کوچک و متوسط، امری ضروری است.

محمّد کاظمی - معتقدیم، اصلاح بذر و افزایش بهره‌وری، کلید ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و روغن‌های گیاهی است. اگر این موارد، به‌صورت جدّی دنبال شوند، آینده روشنی در انتظار این صنعت خواهد بود.

اما در مورد حمایت‌های دولتی، احساس می‌شود که هنوز در برخی زمینه‌ها نیاز به حمایت بیشتر برای تولیدکنندگان داخلی وجود دارد. برای بهبود کیفیت و کاهش هزینه‌های تولید، همکاری‌های بیشتری بین دولت و بخش خصوصی می‌تواند مؤثر باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات