حفاظت محیط زیست هشدار داد؛

افزایش آلایندگی جایگاههای سوخت البرز به دلیل عدم تجهیز به سیستم EVAP

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز با بیان اینکه تنها ۱۳ جایگاه عرضه سوخت در این استان به سیستم «EVAP یا همان سیستم کنترل آلاینده بخارات بنزین»  مجهز است،گفت:عدم تجهیز بیشتر جایگاههای سوخت البرز به این سیستم آلایندگی این مکانها را بالا برده است
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز با بیان اینکه تنها ۱۳ جایگاه عرضه سوخت در این استان به سیستم «EVAP یا همان سیستم کنترل آلاینده بخارات بنزین» مجهز است،گفت:عدم تجهیز بیشتر جایگاههای سوخت البرز به این سیستم آلایندگی این مکانها را بالا برده است
کد خبر: ۵۳۰۳

به گزارش جام جم البرز: «قربانعلی محمد پور» با هشدار در خصوص آلایندگی جایگاه‌های سوخت البرز افزود: مطابق قانون هوای پاک، ۱۴ دستگاه شامل مجلس، وزارتخانه‌های کشور، نفت، راه و شهرسازی، صمت، بهداشت، شوراها، شهرداریها، خودروسازان، پلیس، استانداریها، سازمان‌های حفاظت محیط زیست، هواشناسی و استاندارد در موضوع آلودگی هوا مسوولیت مستقیم دارند.

وی بیان کرد: همچنین در قانون هوای پاک آمده است که تمام اشخاص، دستگاه‌ها و موسسات اعم از دولتی و غیردولتی و تمام اشخاص مستقر در مناطق آزاد تجاری - صنعتی، مناطق ویژه اقتصادی، شهرک‌ها و نواحی صنعتی موظف هستند تا مقررات این قانون را رعایت کنندو سازمان حفاظت محیط زیست مسوول نظارت بر حسن اجرای این قانون است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز یاد آورشد: از طرفی آزادراه تهران- کرج - قزوین با توجه به تردد روزانه بیش از ۲۰۰ هزار خودرو عبوری به عنوان یکی از مهمترین منابع متحرک خطی و آلاینده هوا در استان محسوب می‌شود.

وی گفت بنابراین براساس قانون عرضه بنزین و نفت گاز با استاندارد یورو چهار در سطح کلانشهر کرج و تامین عرضه نفت گاز یورو چهار به بخش حمل و نقل مورد توجه قرار گرفت.

محمدپور اضافه کرد: تکمیل اجرای طرح کهاب یا کاهش، هدایت و انتشار بخار‌های بنزین در کشور شامل مخازن، تانکر و نازل جایگاه‌ها است که این مهم باید هرچه بیشتر نیز دراستان البرز اجرایی شود.

ضرورت استفاده از صافی فیلتر برای خودرو‌های دیزلی سنگین

وی با ارایه پیشنهاداتی دراین زمینه برای کاهش آلودگی هوا بیان کرد: براین اساس تدوین برنامه مدیریت تقاضای سفر به منظور کاهش سفر‌های درون شهری منطبق بر طرح ترافیک در کلانشهرها، تدوین برنامه بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به دبیرخانه کارگروه کاهش آلودگی هوا دراین زمینه ضروری است.

محمدپور گفت: ارائه آمار خودرو‌های فرسوده در بخش حمل و نقل عمومی به تفکیک اتوبوس و تاکسی به دبیرخانه کارگروه، تعویض کاتالیزگر (کاتالیست) خودررو‌های عمومی درون شهری و استفاده از صافی (فیلتر) ذرات برای خودرو‌های دیزلی سنگین ازدیگر ضروریات برای این مهم به شمارمی رود.

newsQrCode
ارسال نظرات