پدرام رهنما ، مدیر رستوران آبینا:

اتحادیه از رستوران داران حمایت کند

روزنامه جام جم البرز با پدرام رهنما ، مدیر رستوران آبینا، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
کد خبر: ۶۳۱۳

متاسفانه افرادی وارد این کار می‌شوند، که مهارت چندانی ندارند و بعد از مدتی، در کار خود ناموفق هستند. در صورتی که فعالیت، در این حوزه بسیار سخت است و سود کمی دارد و حتما باید همراه با علم و مدیریت مالی مناسبی اجرا شود. زیرا اکثر ملک‌ها اجاره‌ای و هزینه دار می‌باشد. در این صورت، الزاما باید، مدیریت درستی، در تامین هزینه کسب و کار داشته باشید.
این حرفه دورنمای بسیار زیبایی دارد. ولی از داخل بسیار مشکل است. شما باید با سلیقه همه افراد آشنا باشید، تا بتوانید موفق‌تر عمل کنید. باید اتحادیه برای کسانی که برای گرفتن مجوز مراجعه می‌کنند، تمام زوایای کار را نشان دهد.
متاسفانه اتحادیه هیچ حمایتی انجام نمی‌دهد و سیستم علمی ندارند. باید به افراد مشاوره داد و از چالش‌های کار آنها را آگاه کرد. فعالیت مطبوعات در این حوزه، بسیار کمرنگ شده است و اکثرا فضای مجازی و بلاگرها، تبلیغات را انجام می‌دهند، که البته در نهایت تاسف، تبلیغات غیر اصولی باعث زوال جسمی و روحی افراد می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات